設為首頁收藏本站

winning11

查看: 1758|回復: 4

[投 訴] 投訴:[Eddie0083]【金來閣】失望之旅 (新人帖)

升級  70%

一星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
投訴:[Eddie0083]【金來閣】尋找YY的失望之旅·與囡囡無關 (新人帖)

琴晚鳩硬硬上黎睇下見金來閣有囡yy啱心水想試下就打電話上去問,我8點3左右打過去鐘房話未得閒我問幾耐,鐘房話要9點半,我話ok照等,我滿懷期待地係旺角鳩流流遊撚左成個鐘,9點3上到去鐘房先話囡囡唔舒服走左叫我睇其他,大佬,囡囡唔舒服我無野好講,喂你通知聲丫,我上到黎你先叫我睇其他,全旺角得你一間咩,我都費事同佢勞氣回頭就走,你地唔志在生客我都唔志在睇少一間

升級  31.85%

二星會員

有冇留電話?

升級  97.78%

二星會員

on99下次等你返咗屋企沖緊凉先通知你先...

升級  34.07%

二星會員

咁都得,正常都有留電話架

升級  49.12%

3萬

1萬

金卡會員

sorry for my late reply, 記得嗰晚收到你電話, yy 要 930 才出閘, 當接到你電話, 亦有 caller id 而閣下亦都係一個好準時, 當yy 出閘同我講有啲發燒, 我決定比佢收工, 因為要保障個囡囡同客人, 我哋係唔比帶病上班; 當時, 我無即時回電你, 通知你一聲, 要你行幾十級樓梯, 上到嚟至同你講, yy 唔舒服, 比唔到你, 將心比己, 我一定火過你, 而你實在太有品, 還苦笑地離開, 講真, 比著我, 我真係做唔出, 起碼都嘈兩句.... 在此, 我只有抱著萬二分嘅誠意, 同你講一聲對唔住, sorry!!!

好開心見到你藉著哩個投訴反映我哋嘅不足同要改善之處, 我會將哩類事故, 盡最大嘅努力避免再發生, 多謝你嘅意見, 仲有更多謝你如實反映, 事實之全部, 你這類客人實在少有, 我唔係講反話, 好多人喺網上留言真係信一成都雙目失明嗰隻, 因為唔使負責任嘛, 希望下次有緣再見, 給予機會我同 yy

anyway, Thanks indeed
公司資源暫未能配合, 只能盡力日更時段發一次囡囡上班名單,
如果未能準時發表名單, 請打電話 23919122 謝謝大家支持!