設為首頁收藏本站

winning11

查看: 3049|回復: 43

[負 評] 負評:[calcus0011]【怡春苑】跌錢無癮之旅·Sa (新人帖)

升級  12.96%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
囡囡:SA
相頭:目測35+,樣貌中上有化妝,似歌手泳兒(成熟版)
身材:33C,瘦底無腩,160CM,皮膚幼滑
服務:水中簫、正常簫、抓波(唔比點Lin)、上套做愛只做一Q
唔做服務:BM、毒龍、69、口爆
車牌:超級難考(我考0分)
總結:盛興以來,失望以歸,服務欠佳,永不錄用

之前睇咗大鳥哥個POST,心諗Sa係好野,所以尋晚會一會佢,佳人一開門入嚟,我見樣靚身材正即時同keeper 講ok,點知惡夢就係咁開始咗!

囡囡一放低野就玩電話先,之後氹返你同你狂吹水,氹到你順返條氣就去沖涼!沖涼啲水好L熱出晒煙果隻,我話啲水好熱,但囡囡同我講:「係咁架!」之後無理我繼續用熱水煮我!期間有水中簫,但一啲都唔舒服,吹十幾下就完!

沖完涼出去佢就同我講唔做69、口爆、毒龍,叫我正常瞓响到,佢話怕唔衛生,所以BM、毒龍無得做。佢係我上面只係錫我粒Lin無鍚任何地方,然後一面用手同我起J,我想抓波但佢話只可以抓住唔可以太大力,同唔准點Lin 頭。心諗囡囡黎樣又唔做,果樣又唔准,係點玩法呀!用手起J起到咁上吓就轉用口同我吹,不過佢口技好差完全無feel,一啲興奮都無!佢越吹越大力,原來佢想快啲吹爆我收工做下一個,我開始覺得唔對路重有啲痛,我話不如上套做啦,跟住佢就開始黑面了。黑面上套先做女上男下,騎咗廿、三十吓又話攰要轉我上面插,轉咗狗仔式,但佢其實唔想,所以企得個PAT好高等你插得唔就位唔舒服,迫你轉男上女下佢可以舒舒服服瞓响到插。無計,只好男上女下,插咗一陣佢又出啲好L假既叫牀聲出來催促你快L啲出野!我即時無癮無晒心機,之後插多一陣就出野交貨!完事沖涼,馬虎了事求其沖下下面就算,佢着返衫之後即刻睇電話,可能有下個客約好,佢同我講話而家夠鐘要出去,我話應該未,夠鐘會call鐘入嚟。佢即時黑面升級,變做窿面,之後同我講:「好啦!同你坐到夠鐘先出去啦!」講到咁,我重唔快快手手同佢一齊出去咩!交完家用落咗樓之後覺得又跌錢又無癮﹏﹏﹏﹏唉、唉、唉!

後記:囡囡係有樣有身材既,所以有唔少Booking,唔怕無飯開,多你一個客唔多,少你一個客唔少。服務同技巧有待改進,有性格,有皮四,重有啲機心!想快啲要你出完野就做下個客,最好唔使插唔使吹,淨係用手起J就得就最好!囡囡我唔會返食,今次跌錢無癮之旅又長知識了!

升級  53.33%

一星會員

blacklist

升級  3.58%

三星會員

好在未試

升級  22.83%

三星會員

可以唔使試,,,重諗住今日落booking

升級  68.15%

二星會員

嘩,好恐怖既經歷。

升級  37.12%

四星級會員

晨早都知二春丸大部份報告都好大陣伏味, 但睇完啲"C Hing弟"寫得咁好又想試吓
對呢個阿 Sa 我都有類似經歷, 不過比 C Hing 你好少少, 起碼冇俾佢用超熱水嚟煮

升級  22.92%

三星會員

YCY d 報告要打個6-7折,之前搵過一d女都奶過野

升級  60.74%

二星會員

我一向對d報告都係打個5折。

升級  12.59%

二星會員

咁大劑?

升級  60.25%

三星會員

我都有類似既經歷