設為首頁收藏本站

winning11

查看: 21830|回復: 23

[三 川] 首發貼圖:【三川】新女天娜·真波姣底一手揸唔晒 (有圖)

9萬

管理員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
三川 珊珊 (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發貼圖:【三川】新女天娜·真波姣底一手揸唔晒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2135413-1-1.html
註:天娜 通常返 10:00-21:00 / 163cm

有圖有真相

精選評語~天娜

天娜~樣貌我覺得OK.皮膚偏黑但滑.真波.一手揸唔晒Cup手波大D.好鬼姣
[零件部]:其實我都follow咗好幾年...,大約三十中至尾,樣貌我覺得OK多少少,皮膚偏黑但滑,身高16x,一手揸唔晒cup手波大d,不過有時有腩仔,佢好老實話視乎果排有無放大假或做運動!下面長方形中毛。相認咗之後就開始,大家嘻嘻哈哈之後我隔住件衫揸波,佢扮晒嘢咁依依艾艾,大家係玩緊搞氣氛,之後㩒佢落床講就強姦你,除佢底褲再帶套,就一野塞入去,...感覺良好。
出到去走後,真波漫遊係舒服,又感覺到粒的磨吓磨吓,奶lin吹簫都係果D,之後爭取時間叫佢我檢查吓下面臭唔臭先!開頭聞吓D毛毛,沖涼液味無尿味,之後再聞吓窿窿,無怪味,用鼻尖頂吓陰核,再伸脷幫佢奶,好多水好濕,無ky,唔知洗晒定無搽,跟住帶私伙套捐山㝫,我上面佢下面正常體位,可以車住插,又或者揸吓波唔比佢浪吓浪,都幾變吓!正常叫床聲
突然間佢要求轉位女上男下,我無所謂,其實我在下面係比較難出的,坐上嚟之後唔係上下咁坐落嚟,佢係前後咁磨,其間我揸佢波,佢捉住我隻手揸佢,姣到佢呢.....

*通告【 三 川 】超市現金券$50-$200奬勵 Ver2.0
http://sn11.cc/thread-2128625-1-1.html

所有三川-報告/簡報/小報告,最少可獲$50或以上超市現金券 (負評及混合報告不接納)

*每月名額20個,假如報告不足20個,剩餘現金券會按優先次序,撥歸所有得獎者
*獎勵優先次序為-報告(600字節以上) / 簡報(450-599字節) / 小報告(150-449字節)
*每月最尾一日截止,獲獎者會有信息通知(如只得10份報告,每份報告2張,上限4張)
*獲獎者必須在5日之內回覆及登記後,由每月8號至月尾為止,去三川領取獎勵

如果你鍾意某位囡囡,希望支持佢,希望佢工作開心,希望佢之後會記得你會感謝你,一份好嘅正面報告,絕對會幫到手。

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一

升級  16.36%

四星級會員

睇相覺好正

升級  28.25%

三星會員

金帝轉場?

升級  93.33%

一星會員

夠Fit要去馬

升級  93.08%

三星會員

過場囡嗎?

升級  83.25%

三星會員

金帝珊珊

升級  65.19%

二星會員

金帝時試過一次,真係玩得數一數二放

升級  83.25%

三星會員

Ken1983 發表於 2019-4-18 17:03
金帝時試過一次,真係玩得數一數二放

有冇增值服務先?

升級  45.83%

三星會員

金帝珊珊身形唔似呢張相。

9萬

管理員

9hard 發表於 2019-4-19 01:24
金帝珊珊身形唔似呢張相。

唔使懷疑,冇花冇假!百份之一千係佢!
世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一