winning11

樓主: 流精楓

[金池桑拿] [流精楓報告]【金池桑拿】report by appledaily

升級  84.67%

三星會員

海 底 撈 月 幾 乎 做 速 遞 員

■ 格 仔 水 手 裝 , 正 宗 日 式 制 服 呀 。

周 性 20 年 前  泰 國 嘗 試 過 泰 式 浴 室 沖 涼 滋 味 後 , 從 此 愛 上  骨 。 後 來 澳 門 引 入 泰 式 正 宗 浴 室 玩 法 之 後 , 我 就 主 力 去 濠 江 沖 涼 。 呢 度 除  有 泰 式 按 摩 之 外 , 更 有 日 式 沖 涼 玩 意 洗 Pat Pat ! 可 以 話 比 泰 國 更 出 色 。
文 、 攝 ︰ 周 性

■ 呢 件 夢 夢 , 原 來 係 女 武 松 , 搞 到 「 小 虎 」 嘔 白 泡 。

洗 Pat Pat  原 產 品 係 日 本 土 耳 其 浴 , 一 張 穿 窿  仔 , 骨 友 坐  上 去 , 浴 花 就 可 以  「 車 底 」 上 下 其 手 同 佢 清 潔 。 我 聽 聞 有  骨 場 初 哥 ,  洗 Pat Pat 已 經 做  速 遞 員 , 話 咁 快 派 晒 貨 ! 可 想 而 知 呢 張  仔 係 幾 咁 犀 利 , 如 果 未 試 過 , 就 一 定 要 搵 機 會 親 身 體 驗 , 佢 好 似 過 山 車 咁 , 一 定 要 自 己 玩 先 刺 激  , 睇 係 冇 感 覺  。
「 金 池 」 桑 拿 屬 於 泰 式 正 宗 浴 室 設 計 , 更 有 日 式 洗 Pat Pat 做 主 打 , 呢 種 二 合 一 被 認 為 係 桑 拿 極 品 。 何 況 , 呢 期 仲 有 制 服 誘 惑 , 骨 友  願 望 , 一 次 過 畀 晒 你 , 以 後 , 唔 好 再 話 「 男 人 之 苦 」  ,  澳 門 呢 個 男 人 天 堂 , 係 冇 「 男 人 之 苦 」  問 題 出 現  。

夾 到 嘔 白 泡

■ 文 文 呢 個 性 感 浴 花 , 早 知 揀 佢 啦 , 唔 使 俾 夢 夢 打 「 老 虎 」 !

周 性 上 到  就 變 成 男 人 之 「 虎 」 , 條 虎 鞭 虎 虎 生 威 , 一 見 到 浴 花 夢 夢 即 刻 撲 埋 去 。 點 知 , 我 遇 到 個 馴 獸 師 , 將 「 小 虎 」 炮 製 得 貼 貼 服 服 。 話 說 夢 夢 一 開 波 就 同 我 玩 洗 Pat Pat , 我   坐 低 , 佢 已 經 海 底 撈 月 ,  我 個 月 球 登 陸 之 後 , 佢 用 手 指 探 索 我  火 山 洞 , 逐 個 鑽 探 。
嘩 ! 呢 個 夢 夢 真 係  命 , 佢 登 陸 完 月 球 之 後 , 一 手 扯 住 「 小 虎 」 , 舞 到 佢 陀 陀 擰 , 久 經 戰 陣  「 小 虎 」 , 幾 乎 做  速 遞 員 , 幸 好 我 吞 一 啖 口 水 ,  一 口 大 氣 , 將 視 線 轉 移  夢 夢 個 靚 樣 , 先 至 避 過 一 洩 。
  以 為 可 以 翻 身 啦 , 呢 個 夢 夢 竟 然 騎 上  做 女 武 松 打 虎 , 「 小 虎 」 俾 佢 雙 腳 夾 實 ,  住  砌 。 我 終 於 了 解 到 男 人 之 苦  恐 怖 。 夢 夢 全 程 咄 咄 逼 人 , 「 小 虎 」 負 隅 頑 抗 , 但 最 終 都 俾 佢 夾 到 「 嘔 白 泡 」 , 我 投 降 喇 !

花開愖折直須折,莫待無花空折枝。

升級  54.75%

三星會員

有無相睇?
明知愛這種男孩子,也許只能如此,但我會成為你最牽掛的一個女子。

升級  36.32%

四星級會員

有無圖片?

升級  84.67%

三星會員

i dont know how to attach the photo by news website
花開愖折直須折,莫待無花空折枝。

升級  58.5%

三星會員

無post相出嚟咩

升級  56.88%

四星級會員

可唔可以post啲相出嚟呢

升級  51.92%

三星會員

嗰日無睇到蘋果報添

升級  92.25%

三星會員

流精楓