設為首頁收藏本站

winning11

查看: 7021|回復: 26

[投 訴] 投訴:[真馬神]【三川】不會有下次

升級  24.44%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
好耐之前幫襯過一次,感覺良好,
今天九㾗,諗住去去火,十二點打去問有乜女得閒,一接電話【低沉女人聲】接,好似趕巴士咁話:你自己上黎睇,跟著cut 我線!
如果我得閒上到黎睇,我就不用電話book 啦,客人更加想慳時間細佬食完,大佬食!
一心以為佢忙,比多次機會佢,即打電話去book. C其,怎知又係那個女人聽,又話c其得閒,但等唔到十五分鐘,心諗咁booking 功能有何用??如果我個人在太子旺角果頭,咁我就直接上去啦,真的慶過火雞,e間back list,都係去番來仔及美妙好過,起碼不會遇到無禮貌的對待及不知所謂的booking 制度!!

升級  24.44%

二星會員

有冇c兄有相同遭遇?

升級  51.48%

二星會員

時間就係金錢,得閒要等你15分鐘就算唔等得都正常

升級  39.26%

二星會員

我上次試過都係咁,捻住提前九個字book定囡囡,點個佢話果個囡囡有師兄mark左,話十五分上到黎就可以留比我,我心捻如果得就唔使打黎啦,最後我咪直接上去輪牌囉,點知又比我輪到想要book果個喎,都唔知間野咩程序黎

升級  3.28%

四星級會員

等我中立d講(話晒我主場)
如果有十幾個囡囡得閒,每個人打電話上去都講一次.係咪會左住人?所以叫你上去睇,都算正常
至於預約方面
十五分鐘個問題,囡囡可能就輪到去睇牌,如果hold住15分鐘,又唔知係咪一定入閘,唔留比你到正常
如果囡囡會咁上下時間出閘,又另者有排先睇牌,我相信一定會留比你.
以我所知,三川規距,係好嚴緊同均真(對囡囡同客人一樣)唔會話我是熟客就有特別優先同其他著數,囡囡如果早左出閘,都一樣要等到個鍾完咗先可以上牌.
規距就係規距,從來唔鬆手.所以三川,春秋的管理我係好欣賞

升級  49.08%

三星會員

Ching, 如果要囡囡等,就算個媽肯,囡囡都唔制啦,等你九個字不如做多個,切身處地,自己諗下。

升級  24.44%

二星會員

chuijhk 發表於 2017-10-6 17:55
Ching, 如果要囡囡等,就算個媽肯,囡囡都唔制啦,等你九個字不如做多個,切身處地,自己諗下。 ...

我只叫女等十五分鐘,並不是四十五分鐘!

及我已揀c其,就已証明不是求其揀,並不會乩彈鐘!既然個場咁旺,我不敢打搞,謝各位c兄意見及回覆!

升級  48.83%

三星會員

三川同春秋的早餐都係無得約的,而三川就算不是早餐都無得約,你係要去到附近才打上去問囡囡得唔得閒,如囡囡得閒就立即比你,如做緊野就等下一個,此做法就是不想紅牌一下子約滿了你想食都無食,有讚有彈,只怪三川跟師兄你去開的場做法有分別吧..............

升級  18.52%

二星會員

三川不嬲都係最多約15分鐘 你啱啱放監?

升級  31.96%

四星級會員

講咁耐,有冇食到好野先?