設為首頁收藏本站

winning11

查看: 7990|回復: 27

[新金田] [enjoy999報告]【新金田】78號·二次派彩的巨乳 (有圖)

升級  9.42%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
新金田 78號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[enjoy999報告]【新金田】78號·二次派彩令人好忙的巨乳 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2116301-1-1.html
註:78號 通常返 12:00-21:00 / 156cm

有圖有真相

睇相已經想入非非再加埋睇完admin個篇不能錯過的巨乳78,一直想搵佢快樂,終於等到開工。打電話確認有返工,帶著興奮心情岀發。

上去等咗陣,佢入房了,金色長髮有化妝加上圍非常豐滿,十分引人犯罪!肥肥地有肉地但可以接受,例行動作先探索一返,好好揸。初初佢唔俾錫但後來我主動再岀擊成功,好爽!佢自己除衫後用手遮住對乳,但太大完全遮唔到,佢又怕怕羞羞咁好有feel,主動幫我除褲之後洗白白,好快沖完因為我想快d岀去爽。  

平時仲意暗暗地,今次一樣將燈光開最光,佢同70唔同feel,佢似岀嚟蒲開個d。先享受佢巨乳,問可唔可以錫下面,初初佢唔制我話咁奶一下,一下之後覺得佢下面窄窄地幾吸引,心諗等一陣我一定要成功征服佢。我壓係佢身上,邊揸佢巨乳邊用手摸佢小妹妹,濕濕地見佢有d feel我乘勢就咀佢,成功咗!邊錫邊問佢做唔做背,佢好似唔想,咁我話好啦唔勉強你,因為見佢肯俾我錫,哈哈。
佢好心急問咗我兩次可以到佢錫我未,好啦換位俾佢服侍,佢錫得好溫柔好舒服,由耳一路落到吹大砲。
玩狗仔,佢有籮好好推,推咗一陣就女上因為想望住佢,佢對巨乳實在太正,搖搖欲墜,我就好自然壓底佢個頭邊插邊咀佢,手又揸巨乳十分忙碌,第一次派彩完。

之後叫佢瞓底,按摩佢美乳再問可不可以錫下面,佢笑笑口話唔...但又見佢擘開腳我就奶落去,佢話平時佢唔俾人奶下面,見你咁x仔先俾,我唔知堅定流,哈哈。
奶咗陣佢叫聲已經好大同收宿,佢話頂唔順,應該真係好少俾人奶。我就再壓佢身上咀佢同用手插小妹妹。
入戲肉,將大砲放入,邊插邊咀,又咀又揸波波,好鬼忙碌,我未試過咁忙,佢叫聲又勁,間中又會咀我耳仔同用牙輕輕咬我手、用指甲輕輕刮我身,第一次感受到好有女朋友feel,第二次派彩完畢。

我好少返食,但78好那正!諗諗下佢有d似之前套劇"反黑"嘅伶伶 一定返食仲要玩耐d先得。

*最新有關新金田「即時預約」實用提示*

• 當你預計大約15-30分鐘內到達,你就可以打電話預約。
  • 如果囡囡有空或快將有空,請你加快步伐,預約只能留住囡囡10分鐘,逾時作癈。
  • 當囡囡上鐘時,鐘房會告知你囡囡落鐘時間,無問題請留低貴姓及電話號碼作實。
  • 假如囡囡之前客人加鐘,預約就只能順延,不得異議。特價早場時段不接受預約。

Superadmin  

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  38.88%

1萬

1萬

金卡會員

引死人咩
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  9.42%

三星會員