設為首頁收藏本站

winning11

查看: 8516|回復: 5

[迎 海] [長棍報告]【迎海】激戰陀地妹·33號

升級  47.6%

四星級會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
之前甚少玩呢種分兩part的場,
可能以前6樓至尊有不快經歷,
之後幾乎都係清一色係一part過,又或者係usb

今次有朋友帶隊,同樣係偉華,不過上頂樓12迎海.
新場未試過,冧巴唔熟但有朋友教路,叫我試33,
老朋友細佬無所謂,其他場佢都做過我細佬好多次.

沖涼,換衫入休息室,問先揼後玩定掉番轉,無所謂.
但都係心思思想見下呢個33,結果都係先做咗靚女先
麻煩咗鐘房個妹妹添,要佢再嗌咪call過

帶領我入房,見到33,有驚喜,高挑長腿陀地妹,
樣非常ok,把聲好嗲,呢度d房唔係伸手不見五指,
清楚睇到囡囡個樣,25-27歲左右,頭髮染咗highlight,
頭髮長度到腰,摸上手勁柔順,千禧後,皮膚好滑溜.

服務好過以前嗰種兩part場嘅女,手又用心口又用,
有淺車又洗車底,再嚟就係洗晒我成部車,
正式兩位一體亦係狂野型,先係主動坐上嚟,
換左幾個位佢又再次主動撳住我膊頭玩,
十零分鐘就俾佢KO,最令我感覺良好係佢伏喺我心口回氣,
滑出嚟之後先慢慢落地,再慢慢同我清潔,望住佢副架生再諗番起嗰十零分鐘激戰,已經令我要諗諗幾時再同佢第二回合

算無介妱錯,翻啅指數係五粒星,即係必回來.

我愛大長今

升級  73.33%

一星會員

非常好非常好。

升級  25.56%

二星會員

又斯文, 又好身材, 陀地呢講邊道仲搵到!
好鍾意佢D少女叫聲, 好真實!

升級  57.78%

二星會員

幾錢落樓?

升級  40%

一星會員

How much money ar’

升級  53.33%

一星會員

不錯,多謝包膠~