設為首頁收藏本站

winning11

查看: 2875|回復: 4

[其 他] [炎祖報告]【泉灣】新貨2號·質素都唔錯

升級  16.04%

四星級會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
新試呢個泉灣2仔,地點係荃灣路德圍,過年前聽主任話有新女,結果係呢個2仔,雖然已經唔係頭啖湯,不過都要試下o嘅

相頭唔錯,眼大大有笑容,唔係超厚粉果種,30-32歲左右中等身形半肥瘦,有心口有長腿,唔係肥膩o野.

骨技可以,呢間d女一向有番咁上下水準,新女都係咁話,由佢落手撳背,手指按頸,再按腰都feel到佢有心機有水準,力水可以,仲一邊問夠唔夠力,又虛心講自己係新女,多多指教喎....haha

跟住到腳,力度同位都ok,再黎係踩背,踩腳,落地,用油推全身,水準都可以.

熱毛巾抹勻全身,跟住就係考牌喇,擘開我兩隻腳,兩隻手十隻手指慢慢探索,不規則無章法,但其實玩呢part又無話一定要跟足教科書,佢手勢係好到位到肉,加上手指幼指甲又尖,效果係超爽,加埋佢把嗲聲,結果好快就有反應,佢又識尋寶,可以俾佢好高分.

轉身,玩下派米,好身材好技巧要加分,再加少少BB油就俾佢搞掂左,整體係幾好服務又dup得,俾呢個2仔88分.

升級  12.17%

三星會員

總收費如何 ?

升級  40%

一星會員

是否只有手作仔,有冇大開?

升級  43.33%

一星會員

街外傳聞話做多幾日就摺,唔知流定堅。

升級  50%

一星會員

執咗啦!