設為首頁收藏本站

winning11

查看: 5478|回復: 27

[鳳 城] [wtf46709394報告]【鳳城】Monica·無Ching們講到咁好

升級  0%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
星期六約左monica,第一次去鳳城點知唔識路行錯左500幾號,跟住趕過去好鬼累,本來parttime都累了,依家仲攰,行到我成身汗。

上到去入房,期間見到Monica係幾靚下,等左一陣monica就入來,有ching話佢似林由奈,但係我就唔多覺,反而有d似真白希實姐係似加藤愛個av女優。

跟住各自除三入去沖涼,近睇個樣都應該有四十了,唔算白滑,波細仲有d下垂。

黏lin水蕭都係個味野,嗽口嘴左幾淡有申俐,為左上床玩耐d就出去。

上床例牌試下黏背獨龍,跟住轉前黏lin吹蕭,吹簫無咩特別技巧,淨係上上落落感,係吹唔爆個種,不過問囡囡都話唔做口爆的,有吹袋。叫囡囡玩69佢唔轉比我,原因竟然係69唔識吹?!唯一嘅係唔叫唔停。

吹多五分鐘到叫囡囡瞓低我來招呼,想話嘴下先但擰咩面,沖涼都有嘴到唔知點解呢個時候唔比。黏下啜下囡囡波,跟住直落黏妹妹,唔知係唔比定係本來就無得食,一路係感縮,話好痕,黏左都唔夠三下就算了。其實我份人算係好脾氣,見囡囡感我都無責怪,但係如果一開始就講定唔可以黏或者有d唔舒服或者今日好攰等等比較好囉,好似唔比口爆感早講大家開心嘛,唔係我想做你唔比好無mood。個晚見囡囡係好攰,奀聲細氣服務又公式,連叫床都無咩聲氣感。

跟住上套正常,其實個時我都係好攰了,都無咩轉體位,擺下佢隻腳感插左一分鐘到就爆了。事後一齊瞓低,我都唔想試下第二Q,囡囡亦無主動問,就感一路傾到夠鐘,期間問囡囡係咪好攰又話唔係,但係又話返工到依家無停過又未食飯,感都當佢攰啦。出去個時真係對腳都無力,早知甘攰都下次先,真係適逢其會累嘅人遇到累嘅人。

樣40左右,似真白希實,遠體幾靚下。
身材細粒,160-。
中波有d下垂,提子好長好大粒。
侍浴正常,水蕭正常。
kiss我無點kiss。
黏背正常有獨龍。
蕭技普通,有吹袋。
我無69,鮑魚無異味,黏左幾下。
床技普普通通我無點試,叫床似喘氣多d。

總括可能我今次無甘好彩,ching們講嘅都無點有,自問個樣正正常常,可能囡囡個日狀態唔係幾好啦,加上有d累。

升級  4.44%

二星會員

呃。。。我仲準備試下,咁即係試唔試好呢?

升級  0%

三星會員

Dantttt 發表於 2018-3-12 20:24
呃。。。我仲準備試下,咁即係試唔試好呢?

可能甘啱囡囡狀態唔好姐,體ching們d報告係好正下喔

升級  39.17%

三星會員

wtf46709394 發表於 2018-3-12 21:02
可能甘啱囡囡狀態唔好姐,體ching們d報告係好正下喔

師兄相信「師兄弟」這回事嗎?

升級  39.17%

三星會員

有些報告是老吹的,師兄自己衡量

升級  83.33%

一星會員

無口爆,無69,甘無服務點算指压女

升級  38.88%

1萬

1萬

金卡會員

我覺得大家也應該看看另一個報告作比較,

https://winning11.com/forum/dz/f ... mp;highlight=Monica

1. 寫報告難免有主觀,兩個報告都難免有主觀成份,
2. 囡囡是人不是機器,不同日子,甚至同一日不同鐘數有不同表現是難被免。
3. 上床做愛是雙方互動,難免有些是一般3味服務做足,有些客卻有超強服務的。
4. 報告是無私免費給大家參考,請一些會員不要隨意把寫報告讚囡囡的人說成「師兄弟」及老吹,咁樣以後很難有人出報告了!
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  38.88%

1萬

1萬

金卡會員

指壓3味服務是吹簫(不一定口爆),毒龍鑽,做愛。

沒有口爆,69係不能怪人。

升級  39.17%

三星會員

鳳凰 發表於 2018-3-13 16:06
我覺得大家也應該看看另一個報告作比較,

https://winning11.com/forum/dz/forum.php?mod=viewthread&tid= ...

抱歉了鳳凰兄,由於用言不當,令大家有所誤會,實無搞事之意,煩請見諒。

升級  38.88%

1萬

1萬

金卡會員

shadow1974 發表於 2018-3-13 23:17
抱歉了鳳凰兄,由於用言不當,令大家有所誤會,實無搞事之意,煩請見諒。 ...

shadow兄,我是緊張了一些。這論壇要多報告才能熱鬧和持續下去,我在這裡都6~7年了,所以較為上心。

我相信這裡的報告算是寫實(包括這報告),但人人用詞和個人感受,及囡囡臨床表現每次會有差異,所以報只作參考,如寫得太好的可以打個折不要信足100%.

始終有報參考點都好過只得每個埸的介紹。