winning11

查看: 11498|回復: 13

[美 妙] [大S36D報告]【美妙】呆得可愛·小敏 (有圖)

升級  19.4%

五星級會員

美妙 小敏 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[大S36D報告]【美妙】呆得可愛·小敏 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2120833-1-2.html
註:小敏 通常返 兼職 / 156cm

有圖有真相

首先多謝Cat姐預約安排,今日终於體验到2046兄所講嘅天然呆,我覺得囡囡還有小小孩子氣。入正題,囡囡開門第一眼感覺後生瘦底係我鍾意嘅類型,打招呼後除衫入去冲凉,冲凉都細心,都冲左好耐,我冲完涼步出冲凉房期間,囡囡話未得!仲有水簫呀!呢樣野冇偷懒真底讚!沖涼後囡囡抹身比較耐,見佢同一位置重複抹,對我呢D急色鬼來講真係有D唔耐煩,(可能囡囡想吊我引啦!哈哈)上床我又一餘已往向囡囡提出做二次,囡囡示意ok,囡囡開始漫遊全身,進攻二點後,一路向下移至細佬,!!呆點到啦!!囡囡吹奏細佬期間雖然有D齒感但都好地地,吹左大約三分鐘左右,可能我細佬太好味,囡囡塊面就瞓落我大比到吹,好似瞓着覺咁,我見佢瞓得咁舒服又含得咁舒服我更係唔叫醒佢住啦!兩分鐘後真係忍唔住要上套埋牙啦!先女上後狗仔完事一Q先,冲凉後第二Q開始!!笑點到啦!!前奏吹簫後到我男上進攻,進攻期間本身狀態都還可,不過囡囡真係有熱氣,一边進攻,囡囡一边係咁全氣呼吸,囗氣係咁噴出來,即時謝左。之后我同囡囡講妳有熱氣,妳得閒就食碗龜苓膏或者飲杯涼茶清下熱氣啦!佢跟住話我有食香囗珠架!e........字頭果隻呢?!!唉!!唔識答佢!!
年齡:目測約23/4
樣貌:7.5/10短髮清秀
身材:約5尺4寸高,瘦身材走肥冇腩B波仔,皮膚算滑
服務:勤力肯做
簫功:簫功有輕微齿感,可以接受
感覺:呆呆地有D孩子氣幾得意,激死同笑死兩種感覺一齊來幾有新鮮感
總結:囡囡後生肯做,適合喜歡瘦底後生靚妹Feel嘅師兄
Cat姐:小弟多口,囡囡口氣小問題是可以解決的,千其唔好鬧佢。我覺得囡囡欠缺左自信心,成日凝住自己做得唔好,多D鼓勵下佢,佢係一個幾好嘅囡囡

註:大S36D報告-美妙/雲來/金田/浪漫/翡翠/鳳城/三川/太子/京華/怡春/多港/來閣/金帝/悅來/金豐/金鑽/春秋
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  19.63%

二星會員

45分鐘兩Q?還是有加鐘?有冇車牌?

升級  46.42%

三星會員

有口氣接受唔到

升級  19.4%

五星級會員

真馬神 發表於 2018-5-25 17:28
45分鐘兩Q?還是有加鐘?有冇車牌?

馬神兄:冇加鐘,未完成二Q,放棄教牌

升級  19.4%

五星級會員

Lapyu 發表於 2018-5-25 17:33
有口氣接受唔到

多飲水,食生果,飲涼茶可以解決的,過兩日就會好的,問题不大

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝小敏報告!!
謝謝大S兄支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

大S兄,收到。
其實我都好錫小敏的。
謝謝您支持小敏同美妙。

謝謝!!

升級  16.67%

二星會員

來過很多次,覺得佢不係咁識照顧自己

升級  80%

一星會員

有口氣差評

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

16423 發表於 2018-5-30 17:04
來過很多次,覺得佢不係咁識照顧自己

您好.

因姖太多家人要照顧,仲邊會有時間去照顧自己.
現在姖返咗早班之後,分配時間好左,做野都好左好多了.
見姖開心左,我都放心好多.

謝謝大家!!

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

您好.

早幾日我已叫姖用漱口水了,現在口氣問題已有改善.
因我已經放左大半個月假,呢排我真的好少返公司,就算返都係逗留一陣我就要走.

升級  61.83%

三星會員

其實小敏唔差的, 係蠢蠢地, 好想幫下佢, 不過暫時又唔想返食....

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

sexcityhk 發表於 2018-6-2 00:15
其實小敏唔差的, 係蠢蠢地, 好想幫下佢, 不過暫時又唔想返食....

多謝sex兄支持小敏.
我下星期一返工了,到時我會加多留意同教吓姖的....

升級  73.33%

一星會員

有冇師兄知道小敏係咪即係前太子baby?