winning11

查看: 29961|回復: 36

[金多港] [fuchoy報告]【金多港】唔戴眼鏡自己抵死·92號

升級  70.74%

二星會員

[fuchoy報告]【金多港】唔戴眼鏡自己抵死·92號
http://sn11.cc/thread-2123923-1-1.html

寫之前都掙扎左好耐, 但睇完sam兄既穎兒report之後都係決定寫, 多幾個真實報告交流下總無妨

之前一直心思思想去呢間場, 因為可以玩環保, 但一諗起好多report都話呢度較多40+, 於是又卻步, 查實而家指壓below 40都叫後生, 去其他場都輪牌唔擔保below 40既成數好高, 抱住410跌左就算既心態, 即管試試

閒日夜晚11點幾上到去, diu, 勁多人, 坐到出廳, 第1次黎呢間場, 以為錯有錯著, 坐廳可以檢閱三軍, 點知原來睇唔到既, 冰水就飲左幾杯, 搞到又急尿又急精, 幾條麻甩仔坐係廳度你眼望我眼, 吹脹

期間聽到有客十五十六話唔知加唔加鐘好, 出面d工作人員希望佢唔好加, 係咪覺得奇怪? 明明有客想加鐘都會say no, 原因係好多客等緊, 完全唔夠房, 所以希望寧願做多幾轉 (* 必須註明工作人員雖然唔想個客加鐘, 但態度仍然唔錯)

終於輪到我入房, 問我環保定過膠, 梗係環保啦, 否則的話點會去呢度? 等左一陣, 有女入嚟, 好啦, 又近視又散光, 偏偏就唔戴眼鏡, 第一眼睇到好似唔算太差就入閘, 後尾睇清楚先發現唔多對路, shit! 廣場舞大媽, 次次返深圳見到有廣場舞大媽載歌載舞我都會故意穿梭人堆之中然後放無聲屁...

唔入都入咗, 冇辦法, 選擇題出現:
1) 望住大媽黎玩, 因為顏值低可以玩耐d, 410都抵返, 仲可以挑戰自己下限
2) 望住AV 4仔平衡自己心理, 避免不舉風險
3) 兩者都唔望, 射得出就係天意

結果我選擇徘徊於(2) 同 (3) 之間, 心裡面盤算下次打死都唔會夜晚11點幾去呢間場, 實在太爆, 等佢地空閒d先去, 可以有得揀下

過程唔多講, 全程我唔係瞓係度就趴係度, 完全欠缺主動, 然而去到最後都成功發射, 以下就係point form式既簡略:

年齡: probably 40+
相頭: 大媽唔好要我評分
身材: 唉...
服務: 做足
技術: 純以技術層面黎睇, 又唔覺好出眾
態度: 良好

一開始話掙扎緊寫定唔寫, 就係因為92其實態度絕對唔差, 而且功夫亦都做足, 在佢而言, 已經交足功課; 雖然我已經稍稍避重就輕咁寫, 但始終都係負面, 令一個態度好服務足既女帶黎不良影響.

但諗深一層, 我畀左410, 無論心理或生理都唔覺有享受, 另一方面亦都覺得出返d report, 平衡下個生態環境, 唔好等d場唔理好醜見有女肯下海就接收

當然, 我咁講自然惹黎抨擊, 實話9我410仲想點? 唔係話下下都要天香國色, 但都唔好廟街150中出貨色都接收吖...

亦都可能有人會話呢間場玩既係環保服務, 呢點我都認同既, 但值唔值呢個價就有待商榷, 始終長年往返深港兩地, 連二線都唔使去, 黃貝嶺100人仔仲可以講價到80既中出大媽, 講真, 當時有睇清楚一定唔會入閘

但最後都要講多次, 態度好服務足. 做人實在要公平d, 唔可以ignore人地既付出

報告完畢

註1: 另外有師兄亦都寫過呢位92既報告, 各位可以參考一下, 因為果條thread入面亦都有其他師兄留言, 可以一拼參考

註2: 就sam師兄報告既留言舄內容嚟講, 其實大家又唔使咁躁, 睇多d reports, 自然心中有數, 再唔係click落寫文人個名條hyper link度, 可以link去該發文者過往出過既post, 到時就可以定奪真假

註:fuchoy報告-多港/怡春/鳳城/美妙/浪漫/太子/春秋
Superadmin

升級  16.42%

三星會員

好有heart的一份分享記錄!

升級  41.92%

三星會員

呢篇文章要提各落貝耳和平獎同文學獎。

升級  1.48%

二星會員

師兄真有文彩,一份好報告!

升級  1.48%

二星會員

多謝師兄精彩報告…
尤其是 註2 那一點最為最認同
睇報告要睇吓出自何人手筆,自己衡量可信與否
中伏被騙了就當係警惕,唔好重蹈覆轍就ok

升級  4%

三星會員

Thanks C兄抵死REPORT 未去過依個場

升級  47.67%

三星會員

410有禁多回憶,抵到爛

升級  33.24%

四星級會員

多謝報告,文筆超好
同果啲一口啜到七孔流血,條女爽翻天既國務院式五毛文字實在冇得比

升級  14%

三星會員

呢個場都有好多環保省鏡架,92見過真人但無做過。難得有真實報告,唔係個個都爽番天咁,抵讚!

升級  0%

二星會員

支持師兄真料報告!

升級  10.37%

二星會員

間場自己揀,條囡又係自己揀,又無人屈你一定要食,我都唔知有乜好投訴

升級  61.11%

二星會員

對師兄糟遇深表遺憾…但諗深一層如果後生靚女有身材都唔會410比你環保中出

升級  15.75%

三星會員

看完師兄報告,學到嘢了

升級  5.84%

四星級會員

金多港唔適合你 去一次遺憾一次 諗深一層 指壓都唔適合你 都係打 飛機 算啦

升級  0%

二星會員

好多時要撞手神

升級  53.92%

三星會員

抵讚,好文采,其實環保不可其望太高吧,玩相頭,一定去一樓一吧

升級  96.92%

四星級會員

Crx1301 發表於 2018-8-6 10:11
抵讚,好文采,其實環保不可其望太高吧,玩相頭,一定去一樓一吧

一樓一 的囡囡樣子比較靚是事實!但 可以環保 ? 又只收 $410.-
我覺得機會不大啊!

升級  13.7%

二星會員

A very fair report. Thanks.

升級  19.26%

二星會員

dogdogchi 發表於 2018-8-5 00:40
間場自己揀,條囡又係自己揀,又無人屈你一定要食,我都唔知有乜好投訴

絕對讚同

升級  40.17%

三星會員

支持真實報告,討論區要有真實報告、不理是讚定衰真實就可以,否則討論區倫落成唱好區,支持師兄出多些這報告,等大家知道真實情況