設為首頁收藏本站

winning11

查看: 1601|回復: 10

[投 訴] 投訴:[Bloody666]【怡春苑】態度惡劣 (新人帖)

升級  71.33%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
投訴:[Bloody666]【怡春苑】早更接電話態度惡劣 (新人帖)

話說今日中午,小第見公司有得提早收工,諗住去試下新野,2點打去book定6點45分
點知收工前一小時老細又唔俾走,見時間距離本身Booking仲有一小時,
咁早少少打番過去講番聲唔好意思要取消啦,廢事阻到人做野

一打過去,好聲好氣咁講,唔好意思6:45嚟唔到工作突然行唔開,要先取消,

接電話果位:仲有一個鐘先嚟講取消?!取消booking起碼要兩個鐘頭以上架咼
我:唔係唔想嚟,真係突然有野做嚟唔到
接電話果位:咁就唔好預約啦!
我:⋯⋯⋯⋯(無言)

我去咁多個場玩,如果要取消預約
我次次都會提早話返俾人聽方便人哋好做嘢
未試過有一間場話我知要兩個小時前
就算佢地規距係要兩小時,我亦見唔到佢有係呢度提及過預約規則
最重要既係,仲要態度係咁差叫我唔好預約

怡春苑,提早話聲你知取消,條氣都要咁唔順,
不如取消左個預約制度佢啦,咁咪唔使煩囉

升級  16.33%

三星會員

來唔到早一個鐘已經好好,夠晒時間佢再安排啦,重要咁差態度,blacklists佢啦

升級  68.89%

二星會員

約邊過?如果紅牌一個鐘都夠佢約第2個啦

升級  38.52%

二星會員

去其他場啦 肯定有好多態度好嘅

升級  4.25%

三星會員

如果你2個鐘前打去取消,佢又會話要3個鐘前先取消到啦。口痕係咁架啦無謂太上心

升級  26.02%

3萬

1萬

金卡會員

有關師兄的意見反映,本公司經查明後已確定當日接聽電話的同事是替工同事,態度未盡理想,經師兄提點後本公司已將其解僱,同時亦感謝師兄負責任提前致電取消booking的態度,希望日後本公司能繼續為你提供服務, 謹此致歉

升級  26.02%

3萬

1萬

金卡會員

同時亦趁是次事件,再三提醒如有booking之師兄如有事未能應約,應盡量提早2小時前通知本公司以作出安排,明白各位有時急事或突發事未必能及早通知,但亦希望各位體諒我們的困難,互讓互諒!

升級  53.33%

一星會員

呢間場不嬲都趕客咁款

升級  28.33%

三星會員

之前試過一次,我問條女最快幾點,佢話你而家黎唔黎到,我話係屋企,佢話咁你問最快幾點做咩。真係on9,我想就返時間黎都有問題?

升級  65.19%

二星會員

怡記聽電話既態度今多間呢講算最差