設為首頁收藏本站

winning11

查看: 2805|回復: 28

[投 訴] 投訴:[john9872564]【怡春苑】令我不安...

升級  21.85%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
咁啦,我個日約左Sa ,上去睇,唔啱。再睇兩個,唔啱,就諗住走。出到走廊,前後四 五個鐘房圍住送我走。期間,有人差啲批我掙。鐘房仲話呢度唔歡迎我,下次唔好再黎。我明白睇女彈鐘俾人黑面好正常,但動作言語間令我不安。暫時我去其他地方彈鐘都未有咁既經歴

升級  18.58%

三星會員

睇唔啱都唔使咁閪係嘛,呢間野真係忽忽哋

升級  25.78%

3萬

1萬

金卡會員

嚴正聲明: 就著有人留言,指責本公司員工之工作態度,本公司必須作出以下聲明,以正視聽: 事緣有人惠顧本公司,正常點睇囡囡均沒有問題,唯有人全心攪事,點睇了全公司十多個囡囡也不滿意,故本公司員工即禮貌請其離開,期間並沒有過火行為,特此聲明,歡迎對質,以保本公司之信譽及形象

升級  46.58%

三星會員

上金港都試過,

升級  52.22%

二星會員

點睇左十幾個都不滿意,禮貌請其離開 講完都唔識笑

升級  9.08%

三星會員

同一時間有十幾條女比人點睇?唔計好多有預約/上緊鐘當你5分鐘睇一次咪淨坐都粒幾鐘?吹大d

升級  7.78%

二星會員

有時上去先睇仲好. 約左唔要又麻煩.

升級  25.78%

3萬

1萬

金卡會員

andy1212 發表於 2019-1-30 19:20
同一時間有十幾條女比人點睇?唔計好多有預約/上緊鐘當你5分鐘睇一次咪淨坐都粒幾鐘?吹大d ...

師兄如果唔熟指壓運作,就最好唔好扮專家呃人,只會自取其辱,敬請自重!

升級  56.92%

三星會員

講真如果話怡記態度唔好,真係真心講指壓唔啱你。師兄比得起錢嘅一台大把3000蚊一Q嘅比你選擇,你鍾意點簡就點簡。唔係唔比你簡,但比粉絲價錢要想食魚翅,要有金魚缸咁比你睇咁,掃場一輪keeper同女上走落
去服侍一個無心幫襯嘅人,好聲咁叫你走你仲想點?
睇一個,兩個都正常。但識上嚟投訴即係會睇哩個網啦,又識去點女嘅名嚟睇,咁即係睇過報告啦!
唔啱咪比多d錢玩正野囉,鹹魚青菜各有所愛,但唔好有無理要求囉!
唔係「師兄弟」,只係睇唔過眼講兩句!

升級  39.63%

二星會員

我想講句公道說話,一般睇女都係3個起4個止,如果真係做唔落手講句唔好意思冇乜心水下次再嚟過,至於間場可以連續睇十幾個女嘅我都有D質疑,如果客人真係睇十幾個女都冇幇襯就真係抵——,十幾廿年前自己主場就試過睇十幾廿個囡囡,因鐘房同客人做馬,不斷call唔同馬房馬伕叫女上嚟睇,嚟親都3-5個,樣靚身材正嗰啲全部mark低,下次直接call返呢啲女比啲熟客玩!