設為首頁收藏本站

winning11

查看: 2271|回復: 17

[負 評] 負評:[bigjj] 跌錢第一次未出嘢就走【新金田】3號

升級  48.52%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
投訴:[bigjj]【新金田】3號·跌錢!谷9氣!第一次未出嘢就走!

上網睇相見到3號身材唔錯就去試下,囡囡嚟到。。。
相頭:7/10分, 普通,有化妝
身材:6.5/10分, 高16X cm ,走肥,B -C cup波仔(睇相以為幾大波)
技術:4/10分,吹功有齒感
服務:0分
車牌:冇

好喇,講返正題,一開始都係正常沖涼,侍浴一般,冇波推,有水簫。出去上床,佢叫我轉身扒喺到,我話唔使做後面,想做2次,佢聽到之後塊面黑黑地,話下次如果想做2次唔好一開始就同囡囡講,囡囡個心會唔舒服,話如果想做第2次囡囡唔會唔俾你做。

我真係第一次聽到有女咁講,我就係試過喺其他地方做完1Q想做第2Q,囡囡叫我應該一早講,咁第1Q可以唔同我玩咁耐,等我有多啲時間回氣。所以我都係想俾你有個心理準備啫,搞到我即刻性趣大減。

好啦,之後佢幫我吹,有齒感係咁卡下卡下,上套叫佢女上先,佢唔肯叫我男上……OK我都由你諗住出完嘢就算,都未入到一半佢已經嗌痛叫我慢啲,咁我都慢慢入就返佢,一路做佢就一路用對腳頂住等我唔好插咁入,已經冇乜癮,想錫下咀提升返啲性趣又擰轉面,咁我唯有再加強幻想力,到開始有感覺……佢又嗌痛禁一禁停我,即刻乜癮都冇X晒,諗住咋咋淋出完就算,奈何受到多重打擊之下細佬越插越軟,我就抆返條J出嚟,佢就以為我出咗嘢,一9就幫我除套同我沖涼,佢見我沖完出嚟著衫,仲好意思問我‘你唔係要做2次咩?’,我淨係答佢‘唔做喇’就繼續著埋衫出去買單,成個過程大約20分鐘。

唔怪之得佢喺到都做咗一段時間,但係一份報告都冇,咁嘅服務態度真係貼錢買難受。

我估實有人話一定係我態度唔好,所以囡囡先會咁,我可以肯定講,我都係會尊重囡囡嘅人,一開始都係有笑容好客氣同佢講想做2次,亦都冇鬧/話過佢。

升級  11.48%

二星會員

慘!希望之後遇到好嘢!

升級  13.33%

二星會員

佢幾歲? 還會有齒感?
未入到一半佢已經嗌痛, 咁你的JJ都好粗長喎
下次食好D

升級  11.48%

二星會員

最L掃興

升級  90.74%

二星會員

新金田幫襯過幾次, 不過長期幫襯28號 同埋試過一次32號, 基本上呢個場一定係賣服務, 真係估唔到師兄有咁不幸嘅遭遇!

升級  86.08%

三星會員

有無同鐘房反映你既情況? 如有,佢哋回覆係?

升級  16%

三星會員

感表同情

升級  45.42%

三星會員

除套時點會唔知未出野,又唔講。會唔會你反面已經仲黑過囡囡!下次好運。

升級  76.67%

一星會員

咁都得?!
個場真係要正視吓喎
指壓SELL服務
咁叫服務?

升級  48.52%

二星會員

當時燈光較暗咗,我唔知佢真係睇唔到定扮睇唔到就幫我除套,我唔同佢講係因為乜癮都冇晒,就算講都冇意思,我唔想條女黑住面咁幫我打飛機打出嚟。
出到去鐘房有問我咩事,我嗰陣已經嬲到唔想講嘢,淨係同佢講條女唔係出嚟撈嘢就畀錢走