設為首頁收藏本站

winning11

查看: 7352|回復: 16

[鳳 城] [427報告]【鳳城】DiDi·陀地情意結 非一般港女

升級  21.85%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
#指壓包膠
#鳳城
#Didi

1/.報告: 後生陀地 足料服務

2/.樣貌: 順眼有化妝 年齡三頭

3/.身材: 少肥 小腩 瘦版小寶陳嘉佳

4/.波路: 白滑33C波 淺色Lin

5/.腿形: 正常

6/.周感: 深喉技巧一絕 狗仔簫正

7/.過程: 睇啱小君同Didi,小君食過,打去鳳城諗住撞下彩即食,點知小君要等到夜晚八點,Didi即刻有就梗係即約啦。十分鐘後到,上去去鐘房問做過未 未喎?咁佢就叫我睇左先唔使急,囡囡都好快入到黎,順眼靚女仲有啱晒我嘅少肥,當然唔會彈啦。Didi份人好嗲,好似平時出街見到嗰啲Sales,陀地同聲同氣感覺特別正,傾傾下先知原來囡囡之前真係做Sales,本身見陀地都預左冇咩服務,點知我錯了。

Didi沖涼非常仔細,BM做足仲做咗好耐,之後仲有水簫 (但留意喔,囡囡唔做口爆) 簫功一絕仲有深喉,舒服到呢!喺浴室都玩左好耐。

出到去囡囡好細心,不時叫小心唔好跣,之後仲好細心咁用私家紙巾墊喺床上,上到床先做背,由膊頭錫到落腳,啜到o雪o雪聲!之後趷起做毒龍,毒龍前囡囡先用濕紙巾清潔乾淨,再黎一招冰毒龍,爽到hihi !都舔左好耐,之後囡囡叫我繼續Keep,原來要做狗仔簫,又吹左好耐叫停先停。

之後轉身做返正常嘢,囡囡錫頸錫得好舒服,好有Gf feel,但本人只考到碰碰車,之後一路錫落去,再繼續吹,囡囡吹功算唔錯,係水簫嗰陣又少少齒感 ,但可接受,再吹到叫停就上套,女上咗一陣,見囡囡好似有啲辛苦,本身想叫佢慢啲,但可惜小弟不才好快就出咗。

出咗之後囡囡除套,再用濕紙巾抹乾淨,原來係要黎事後簫。OMG!點解陀地都有咁好服務?事後簫完佢仲要唔係即刻叫你去沖涼,叫你抖下仲幫你按埋大小腿,就係呢點我就決定要返食。

差不多到尾聲就去沖涼,依舊仔細有心機,囡囡越望越可愛,越望越順眼,當然即時加佢入返食List,下次再約。

8/.服務:95/100 (應有盡有 有5分係陀地感情分)

9/.投入度:85/100

10/.彩疍: 毒龍用冰真係第一次試

11/.提醒/補充/注意: 陀地已經係一大賣點 仲要除左口爆乜都肯做咁滯 冇憾啦

利申
報告只供參考。

升級  44.25%

三星會員

聽你描述有啲似之前咁帝苑卡卡陀地....有冇師兄可以確定係咪

升級  39.76%

1萬

1萬

金卡會員

謝謝陀地報告
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  21.85%

二星會員

好女是值得分享的

升級  24.17%

五星級會員

di di
仲keep 到呢d 服務
係我教佢
用狗仔毒龍/簫,同事後簫
呢幾招來留客
陀地肯咁玩,夠晒賣點

客戶代理會員

謝謝“427”的報告和支持!
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2019金釵榜 *請按這裡
囡囡私相冊 *請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告*請按這裡

升級  14.81%

二星會員

918651 發表於 2019-4-20 20:00
聽你描述有啲似之前咁帝苑卡卡陀地....有冇師兄可以確定係咪

對, 以前金XX的卡卡, 經常換名, 又換場,

升級  13.7%

二星會員

apollo2237 發表於 2019-4-21 01:10

此囡囡好特別,舊報告好極端,好滿意和好唔like都有……我食過一次,服務極好,但好大肚腩所以冇再返食!

升級  14.33%

三星會員

卡卡,不了,上次仲想去試下,因為舊Didi同小弟非常合拍,多謝師兄相告。跪謝!

升級  44.25%

三星會員

apollo2237 發表於 2019-4-21 01:10

發現近排好多垃圾場d女轉到鳳城即刻變左紅牌日日full鐘真吹脹
d女普通到唔普通又話紅牌
開始懷疑水餃是否出咗好多「師兄弟」呀