設為首頁收藏本站

winning11

查看: 827|回復: 2

[其 他] [Hen111報告]【凱撒】後生陀地 62號

升級  17.78%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
玩左桑拿都好多年,但就唔算玩得密,都係玩開足浴同指壓,桑拿勝在可以真正鬆下骨同醫飽個肚,今次寫呢間叫凱撒,熟嘅朋友都知道前身係荃溢,自從搬左上去,幫襯左一次,都兩三年冇去過,今次舊地重遊,依然係Mi姐亦坐鎮多年,首先講環境,大埸來説地方夠大同裝修都係幾好,落地玻璃可以望晒荃灣個景,大部大電視,環境舒適,經理問我有乜要求,我話唔要太老,唔要聲沙(我一定要既要求),好入正題

囡囡no: 62,年齡:廿中後生,陀地,165cm身材苗條,皮膚白滑,波路吸手,最緊把聲夠靚,最緊要態度,態度決定一切,會満足你要求,令你舒服

Part 1:揼骨幾好,夠力,首先由頸鍊到落腳,已經感覺到佢有一定功力,中至重力落位都相當準確,最後落油再推背,都好舒服,推到去重要部位當然亦是起機之時

Part 2:手感好,十指漫遊,由大比直落小腿來回多番,手勢到位到肉,一去到敏感位就好舒服,舒服就當發射啦

出去休息食埋碗麵就沖身走人,locker可自己比貼士,隨心,出去埋單陸陸發大元,不多不少

升級  3.33%

二星會員

好想試桑拿好耐, 但係真係唔知玩法同價錢!

升級  4.81%

二星會員

gmanlike 發表於 2019-5-14 13:19
好想試桑拿好耐, 但係真係唔知玩法同價錢!

樓主講得好清楚啦