設為首頁收藏本站

winning11

查看: 4191|回復: 20

[鳳 城] [7spy報告]【鳳城】極限雙飛·QQ+安安 (新人帖)

升級  0%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
鳳城既皇牌出咗名難約,我平時call爆機到約唔到。睇報告就睇得多,但係自己就一個都未試過。
今朝早諗住又試下喇,見到安安返工即刻打左十幾二十個電話過去,終於有人聽而安安仲要夜晚有位,咁我即夜約左夜晚8點。以經覺得自己好幸運喇今日!
諗諗我睇報告見過有人話安安同QQ係本身識既,心諗如果可以雙飛就好喇。晏晝見QQ返咗工我便即管試下打過去。。。打左十幾個電話後竟然又有人聽而QQ同時段有位!我即刻confirm左雙飛booking,人一世物一世鳳城皇牌雙飛點都要試下。
夜晚放工去到鳳城時間剛剛好,但係安安仲有客要等多十分鐘到。我坐係大廳其間見到有位高挑靚女著緊女僕衫,已經俾佢吸引左,心諗唔通佢就係QQ。佢見到我望佢,都有回報返一個甜蜜既笑容。心諗如果唔係約左皇牌雙飛,可能真係搵佢算。
等左10分鐘,安安終於出嚟,見到真人同報告形容差唔多,細粒文靜可愛型。然後佢叫我入房,原來QQ真係頭先大廳見既靚女!未入房以經興奮3000!
一閉門間QQ幫我除左衫,就已經攬過嚟讚我靚仔,同我車左一輪。不愧為皇牌,後生有樣,長腿仲要服務咁好。安安相對嚟講就怕醜少少,有種學生妹妹既感覺。
入去沖涼,安安幫我洗身,而我就同QQ繼續車。再前後body,QQ係後面用對波幫我磨背脊,安安就係前面幫我用pat pat磨腸。值得一提安安pat pat好正大而軟,形狀都夠挺,磨落去好舒服,再加上兩女既輕淫聲,磨都有少少想射既感覺。
跟住QQ就硊低望住我幫我水簫,係好舒服既慢簫等我可以慢慢享受。而安安就錫我乳頭,感覺自己真係做咗皇帝咁樣,一個字爽。
差唔多QQ就問我係單鍾定雙鍾,我話單鍾。佢地咁難book到雙飛單鍾已經係奇蹟嚟!
之後我地就出房抺身上床,佢地兩個人一齊幫我錫全身,再加埋四隻手不斷輕撫,又係爽到一個點。。
呢個時候我發現左一樣野,QQ錫個啲位,安安要用消毒紙巾抹過先再錫,所以都可以肯定佢怕其他人口水。。
安安既車牌亦因為咁考唔到,同埋亦都冇雙女齊食棍既一幕,不過都冇影響到我既享受。
錫到差唔多,QQ就開始幫我吹,亦係同頭先一樣既慢吹,而安安就由頭錫到我落腳。
跟住我提出安安幫我瀨袋,佢亦都肯,消毒紙巾抺過後。就一個瀨袋,一個食棍。望住呢個場境,我諗少啲定力都已經忍唔住。見QQ吹左咁耐,心諗唔係唔試下安安吹功嘛?就扯左QQ上嚟同我車,然後安安幫我吹,安安吹功同樣厲害,都係就住我慢簫。係咁我就邊俾人車邊俾人吹左一陣,就上套正場。佢地問我邊個先,我就揀左安安,臨住QQ狂野啲留返下半場。
安安一坐上嚟,第一個反應係咁窄既!佢首先坐直上下抽動,再打圈磨我,再上下抽動,而全程我都同QQ車住咁俾人服待。
然後我記起安安個靚pat就提出狗仔,毫無意外地好推,推到啪啪聲,插到安安講左幾次我好勁,再轉男上睇下佢俾我插既樣。我見到QQ好似無咩野做訓左係安安隔離就一野車埋去,邊插安安邊車QQ,又係十分之爽!
差唔多就轉QQ,但係期間我軟左少少,QQ就幫我吹,安安錫lin,等我硬返QQ就坐上嚟。
兩個字狂野!QQ攬住我不停咁un,連安安係隔離都讚左佢西利幾次!睇得出佢好high,喘晒氣,我亦不時偷襲佢頂上去,佢好似仲享受過我!
最尾我終於射左QQ即刻扒左起我身上話無晒力,喘左陣氣先俾小弟出返嚟。再一齊訓左係床上抖左陣氣,呢刻真係好有成功感,覺得自己係皇帝咁,絕對唔係講笑!
總結呢次有兩位頂級皇牌靚女同我雙飛真係爽到非筆墨可以形容。
人一世物一世,雙飛點都要試,佢地兩個雙飛更加要試!
當然約到既話。。。

升級  39.7%

1萬

1萬

金卡會員

嘩!真的假的!硬晒了,今早要上鳳城舒緩下先得
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  12.83%

三星會員

正呀,昨晚我都有上鳳城,見到個牌寫往"Q安",心諗邊位師兄咁勁咁都book到 仲見到你哋出房

升級  3.33%

二星會員

完全拜服!㨂正兩位紅牌,直頭係神仙一樣的享受!

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告,哥哥真係時刻留意咗我地信箱更新,再次多謝支持
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2019金釵榜 *請按這裡
囡囡私相冊 *請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告*請按這裡

升級  16.2%

四星級會員

師兄耐力真勁。

客戶代理會員

多謝7s哥哥的報告!
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2019金釵榜 *請按這裡
囡囡私相冊 *請按這裡