設為首頁收藏本站

winning11

查看: 1729|回復: 6

[金夢圓] 首發:[htpybk報告] 服務好好的中女【金夢圓】花花

升級  2.5%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
去年未拍拖都在指壓場玩咗一排,最近甩咗拖,感覺又係時候上歡場散下心。

有一年多沒有玩,當然心思思想試新野。K壓其實一直都想試,唱K其實都算係自己嗜好,只是去年未拍拖前習慣去指壓。其實諗諗下,陪養下情緒後再做愛,感覺應該會更完滿。

上星期上來,睇咗Landmark兄的,【金夢圓】攻略2019 :
http://sn11.cc/thread-2129079-1-1.html

最後決定上去係早場時段試玩一下。攞住Landmark篇野係手機,上去搵fanny媽,但佢未返工,其餘有二至三位媽媽在。(但我已經唔記得佢地叫乜名)

我一心係咁二想唱下K,最主要想係試下D女服務如何,所以便問可否玩半粒枱鐘淨唱K不飲酒,然後上街鐘,媽媽話可以。

我決定輪牌,由個天揀女比我。同媽媽講唔好太高大,年紀不是重點,重要係身材及服務好。

第一個入來叫花花,雖然係少婦look(35~40歳),但性慾難敵花花低胸事業線的視覺衝激,我決定去馬。

在K房玩了半粒個鐘,大家唱下歌,摸下挑逗一下、車下,感情增進不少。

半少時後轉戰樓下房,房間乾淨企理,房及床比指壓大及乾淨。大家先沖涼,花花身材冇得輸,真波大黑lin,看有36寸,淨玩波都玩咗一陣。中女花花服務好,知我有玩過指壓,水中簫、磨下身體嗰D過程全部都有。沖完涼,大家都一杯嗽口水清潔口啌,然後在床上慢慢玩。她先服服我,吻我lin、吹我簫,吹吹下覺得唔好意思,問佢可唔可以69,花花都沒有抗拒,只是上套開波後,男上時沒有大車,人之常情。

消費:
半粒房鐘220,沒有飲酒。
早場街鐘340
房錢110

咁既消費,絶對好過玩一樓一,我覺得間中想唱下K都值得既。

9萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一

升級  86.08%

三星會員

670早場可以諗諗

升級  0%

二星會員

多謝分享呢條囡囡!

升級  16.2%

四星級會員

多謝c兄,

升級  9.26%

二星會員

支持師兄多d出報告,指壓成日去,