設為首頁收藏本站

winning11

查看: 6386|回復: 23

[新金田] [Eat報告] 爆水喉似的【新金田】72號 (有圖)

升級  0.67%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
新金田 72號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Eat報告] 爆水喉似的【新金田】72號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2138045-1-1.html
註:72號 通常返 10:00-22:00 / 159cm

有圖有真相

今早又落大雨,不如去玩玩水啦,新金田 72。

年齡 : 30中
相頭 : 靚樣,好順眼
高度 : 米半左右
身形 : 中等有肉唔肥 , 微腩
波波 : Cup 手波,中雲,大釘
皮膚 : 白,滑
沖涼:屁股磨J , 水簫,全深喉
毒龍 : 有,深鑽
簫技 : 技巧好 , 吹得舒服
車牌 : 大車

準時到,囡囡入房,黑短裙,白厚底鞋,長髮,靚女。先試車,來個小車i。除衫入浴室,刻意靜靜看服務。指定泡泡加波推,沖走泡泡就入肉,先水簫,全深喉式,成條食晒,厲害。條脷係咁轉,差D爆左,之後玩亀頭,完來想試我潮吹,可惜失敗。沖好身,囡囡出去拿毛巾,係浴室同我乾身,暫時一切正常。上床先做背,獨龍深鑽。返身後,試真張,手探妹妹,擦外圍,試指插,不一會,就來料,水水水,你不停插,佢就不停出,半邊變左水床,先暫停。再上套,先女上,等佢自己 un, 就幾下又爆,再 un 幾下再爆,爆左幾嘢,佢話停停,等我上。好男上再插,佢好戶享受,大M字腳,自己再拉開對腳,話等我插入D,頂到上佢子宮頂,就係咁,佢再爆水 3至4次,成張床都係水,我都全身濕晒,佢係咁叫插入D插入D,面孔都拉緊,我就勁插到出嘢。佢幫我除套,再來事後簫,跟住就拿2條毛巾抹水。最後重會按按骨,吹吹水。走時再主動來個 Goodbye kiss。

總結,發覺囡囡好敬業樂業,你來開心,佢會帶你到好開心,佢又會好 enjoy,單看場面都好 “大家樂,為你做足 100分”。 佢可算係我數一數二窩心嘅囡囡。難怪長做長 full.

*通告【新金田】超市現金券$50-$200奬勵 Ver2.0
http://sn11.cc/thread-2128615-1-1.html

所有新金田-報告/簡報/小報告,最少獲$50或以上超市現金券 (負評及混合報告不接納)

*每月名額20個,假如報告不足20個,剩餘現金券會按優先次序,撥歸所有得獎者
*獎勵優先次序為-報告(600字節以上) / 簡報(450-599字節) / 小報告(150-449字節)
*每月最尾一日截止,獲獎者會有信息通知(如只得10份報告,每份報告2張,上限4張)
*獲獎者必須在5日之內回覆及登記後,由每月8號至月尾為止,去新金田領取獎勵

如果你鍾意某位囡囡,希望支持佢,希望佢工作開心,希望佢之後會記得你會感謝你,一份好嘅正面報告,絕對會幫到手。

新金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  90%

一星會員

大車爽呀!

升級  76.67%

一星會員

72真係超級多水

升級  21.85%

二星會員

多水咪爽

升級  82.92%

三星會員

佢有冇噴到上天花?

升級  25.56%

四星級會員

有得車又真係唔錯

升級  0.67%

三星會員

kaka321 發表於 2019-5-29 10:11
佢有冇噴到上天花?

最勁一次過人頭。

升級  1.85%

二星會員

明不虛傳  值回票價  多謝資訊.

升級  24.07%

二星會員

除非肯等,真係好難先約到,但真係滿足而歸

升級  90.74%

二星會員

金田三大水后,集郵唯獨欠咗佢,想約佢次次都要等幾個鐘, 如果冇時間或者等唔切都幾難約到佢