設為首頁收藏本站

winning11

查看: 2955|回復: 13

[新人帖] [lamccjo報告]【怡春苑】我和CoCo的初遇·有圖 (新人帖)

升級  96.67%

一星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
怡春苑 CoCo (winning11圖片 嚴禁轉載)

[lamccjo報告]【怡春苑】我和CoCo的初遇·有圖 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2138347-1-1.html
註:CoCo 通常返 10:00-20:00 / 159cm

有圖有真相

1.名稱: COCO

2.樣貌: 幾靚,好似有少少混血

3.身材: 大波走肥

4.波路: D

5.年紀: 廿尾

6.報告
第一次去指壓玩,當然做好資料搜集,research左好多日,終於揀COCO,因為好多師兄話佢好好玩

上星期約左3點半上去,入到房等左一陣,COCO就入嚟,樣貌唔錯,一頭金髮,緊身T-shirt再加上超短牛仔短褲,顯得佢有D混血 MK FEEL。

同佢係床到坐低,傾左一陣,唔好以為 COCO 好 MK,其實佢個人好有禮貌,又好傾。傾下調下情,感覺幾有GF FEEL。傾左幾分鐘,佢就係耳邊細細聲講,我地一齊去沖身,於是佢就幫我除衫。

入到去沖身,佢就用佢對大波同我 BM,對雙峰係我身上不停遊走,當陶醉係雙乳期間,突然摸我小弟弟,然後嚟個水中簫,真係好爽。佢同我沖身,沖到每一個地方都乾乾淨淨,COCO 話佢個人最鍾意乾淨,所以對我小弟弟特別招呼周到,洗得貼貼服服。

沖完乾身之後,我地就上床。一上到床,COCO 就攬住我。好溫柔咁望住我,然後輕輕咁摸我心口。COCO 慢慢由我心口摸到我小弟弟到,一路模我小弟弟,好溫柔地鍚我 LIN 頭,跟住一路鍚我全身。到咁上下,開始獨龍但我不好,跟住開始幫我吹,佢吹功真係一流,下下都係深喉,真係好舒服爽。吹多一陣,我就轉玩69,一路比佢吹,一路錫佢妹妹,吹吹下會細聲咁叫,好好玩。玩到咁上下,佢話有 D FEEL,可以玩潮吹,問我要唔要,咁當然要試試。兩隻手指戴上手套,輕輕咁摸佢陰核附近,一路摸,COCO一路細聲咁呻吟,然後越摸越快,輕輕一拍,有水噴出嚟,我就係依個時間就上套。COCO 好有反應,夠淫蕩,一下就騎上嚟女上,大叫比我,我要你比晒我。之後男上,攬到我實一實,我一路插佢,一路鍚佢耳仔,佢係咁話插得我好舒服,我仲要,冇耐就係佢懷抱中派彩完事。

跟住一齊去沖身,時問尚早,就係床到攬住佢休息下,傾下計,夠鐘走人。

7.評語: COCO 服務好投入,好玩得,而且人又好傾冇架子,女友型,可以返食,希望下次返食可以考個中車,咁個 FEEL 會更好

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  10.17%

三星會員

作咁多隻字辛苦你

升級  10.25%

三星會員

傾幾分鐘才去沖涼,,不如打多一炮

升級  25.78%

3萬

1萬

金卡會員

多謝 師兄
CoCo 報告

【怡春苑】指壓信箱 2019
http://sn11.cc/thread-2128623-1-1.html

*特價早場$370 (10:00-14:00),全套$430 (45分鐘),特價雙飛$720
*如遇上網絡問題或未能回覆,請電【怡春苑】查詢 23811423

升級  45.42%

三星會員

第-句就已經失敗。越寫越冇人信!CoCo本來就係質素吾差,寫過火了。不過呢到文化係咁,冇辦法!

升級  0.37%

二星會員

十三妹 發表於 2019-6-10 15:56
作咁多隻字辛苦你

請教COCO真實系點樣嘎情況

升級  45.42%

三星會員

相頭係真幾好,一定合格。有禮貌,感覺年輕,不是大媽形。身材中上,還有腰,但中超。服務落力有鑽,有69,口爆吾知冇試,少少工式化。聲線溫柔流利廣東話,high時會跳咗去普通話。有機會我會返食。

升級  56.67%

一星會員

正正常常寫岀黎唔好既?一定要作文先安樂?

升級  45.42%

三星會員

我估佢地要段寫計,要夠數先收...手。辛苦!

升級  5.93%

二星會員

寫得好辛苦,唔咳晒!