設為首頁收藏本站

winning11

查看: 7584|回復: 20

[怡春苑] 首發:[陳震男報告]【怡春苑】從未遇過超敏感G點女·BoBo

升級  16.67%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
新女BoBo

樣貌︰介紹話似舒淇,雙唇又厚又軟係幾似,但就眼大大,似當年個奀妹
年紀︰後生,最多30頭
身材︰的確有36D咁大,非堅挺紮實波,係軟熟淋淋的,好好揸
服務︰水簫、body、深喉都有,係冇毒龍
返啅︰一定,只怕報告一出就成秒full之選

BoBo個名新上版,見介紹話年輕,已加分;大波,又加分;然後仲有深喉,冇得傾要試試,打去約即刻有得做,應該係新女未有熟客mark單。

一開門,真係後生女喎,高160左右,眼大大好精靈,低胸貼身外套加摟**裙,即刻攬下先,再好gentleman咁幫佢除衫,佢又好好服務咁幫我除,仲送我一個驚喜︰即尺!!唔係話即尺我細佬咁激,咁污糟我都唔like,而係即尺我兩邊Lin頭,奶奶啜啜好滋味。你咁好客,我又唔執輸,雙手緊握佢屁股,指頭再從摟**裙鑽入,撓過底褲邊初探洞穴,點知只係輕觸到BoBo妹妹一下,佢已經好似觸電咁縮一縮,心諗︰「又幾好戲喎」,然後再探佢又再縮,並開聲話自己係好敏感。聽到呢啲對話,鳩都硬啦,快快沖涼開波。

水簫、鍚Lin、body有齊,反而想講沖完涼抹身期間,BoBo從後突擊,一路鍚頸一路掃我屁股,囡囡似乎好有訴求,我當然唔會迴避,要作出正面回應,唔使做背,一嚟就瞓落床車下先,期間大家互有攻守,我打籃球佢打棒球,然後佢出茅招,用埋把口。試幻想有把舒淇咁性感嘅嘴同你吹,厚唇真係吹得好舒服,而且佢冇欺場,真係不時嚟下深喉,舒服到震。而我見囡囡個圓股側放,於是手癢癢又試下輕摸洞穴,又換嚟囡囡的觸電反應,不禁要問句︰「你真係咁好反應?」

唔好等,立即過膠入洞睇下過唔過電,洞口已經水汪汪,入面又係一片汪洋,潤滑到不得了,更不得了係囡囡反應超真,起勢叫之餘仲左手緊握拳頭右手頂住床頭板,惻隱之心叫我不如瞓低攬實佢嚟鋤,俾啲溫暖佢,殊不知佢十指立即轉場捉緊我膊頭,雙腳仲大力壓我屁股,在高壓下每一下都好有深度!如事者進出廿多下,囡囡雙腳伸直,經驗話我知佢到咗高潮。

又搞到條女有高潮,實在大滿足,於是想攤長嚟玩,拎番細佬出嚟,喺佢陰蒂度磨下抖下氣,點知此舉原來觸動囡囡癢處,又係一下觸電反應,佢真係處處都係G點咁,然後仲要講句︰「放番入去啦!」**!我真係忍唔到喇,唔想睇住佢再辛苦,於是大大力放番入去,出盡力去鋤,而佢又出盡力攬實我,期間仲興奮到亂摷我個頭,十足十AV情節,仲要係鬼妹版。

差不多尾聲,細佬撐唔住,於是問BoBo可唔可以口爆,佢話可以,但又補多句︰「不過我鍾意你喺我入面爆,細佬脹嗰下我會好舒服。」呀**!我真係投降,唔想令囡囡失望,於是我撤回口爆嘅要求,全數子孫在一袋之隔喺佢陰道中爆發晒出嚟。

總結︰
數數手指,行走江湖都十幾年,有真反應嘅囡囡不時遇到,怡春苑都試過CoCo同EE,但敏感度高成咁,高潮起嚟會摷亂你個頭,手手腳腳用盡力去箝實你,仲下下觸電咁嘅,真係第一次,做完我好似俾人打一身咁,但好冧,必定返食。

升級  50.64%

四星級會員

同意震男兄所講,我一邊插一邊摔佢陰蒂,Bobo真係會high到返天,我都勁有滿足感,睇住佢大力打床頭,反晒眼大叫,好有徵服感! 同埋佢吹得真係正,厚唇之外,條脷都好軟,好玩! 必會返食!

升級  25.88%

3萬

1萬

金卡會員

多謝震男兄Bobo 報告!

【怡春苑】指壓信箱 2019
http://sn11.cc/thread-2128623-1-1.html

*特價早場$370 (10:00-14:00),全套$430 (45分鐘),特價雙飛$720
*如遇上網絡問題或未能回覆,請電【怡春苑】查詢 23811423

9萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一

升級  19.25%

三星會員

咁正要試

升級  83.33%

一星會員

**到條女震震下好有成功感

升級  50.64%

四星級會員

我覺得極有AV小到條女抽搐痙攣果種feel!

升級  16.67%

三星會員

大鳥哥 發表於 2019-6-20 11:18
同意震男兄所講,我一邊插一邊摔佢陰蒂,Bobo真係會high到返天,我都勁有滿足感,睇住佢大力打床頭,反晒眼 ...

原來大鳥兄都有呢個感受,佢真係High翻天,擔心下次食唔返呢個感覺

升級  16.67%

三星會員

johnwoo1 發表於 2019-6-20 15:15
咁正要試

真係冇誇張,佢表現就係咁誇張

升級  16.67%

三星會員

怡春苑 發表於 2019-6-20 11:44
多謝震男兄Bobo 報告!

等領獎呀