設為首頁收藏本站

winning11

查看: 6916|回復: 40

[鳳 城] 首發:[雙飛何報告]【鳳城】大食痴女格白雪雪的·米雪

升級  33%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
特別鳴謝:林雪大哥,鷹媽         

一貫小說式文章回贈讀著,此文稍長,請注意.

官方引述:
米雪:細粒,大波,白淨,後生,夠姣,熱情,好招呼;

雙飛何引述:  米雪
細粒:系矮左D,155啦,尚可接受,身材均等,唔算肥.
大波:著衫有露出事業線,好渣好攬,軟綿綿,囡囡也同意寧濫莫缺,切忌打中超.
白淨:全身好白滑,手甲,腳甲有去深圳做美甲,有長耳環,金金地頭髮,囡囡好注意儀容,扺讚!
後生:塊面都好白,個妝濃,我鍾意,近望都唔會老,輕熟.
夠姣:真心發自內心的姣,和大食,有媚眼望你,一陣再講.
熱情:一入嚟已攬住你,唔使破冰,但半鹹淡廣東話,老牛聲.
好招呼:好鍾意玩,好笑容,樂天派,招呼好.
所以官方引述尚算中肯

雙飛何久休復出,回顧對上一次吊西報告已是2018年12月1日,
即是半年有多,未有插入過女性的陰道,只插過可循環再用的飛機杯,
可悲,這是輸爆廠付出的應有代價,鳩up完入番正題.

目測篇#
米雪一入到黎,樣姣姣的,收貨.佢話自己係滅商,英文名黎.
黑色裙,涼鞋,沒有驚為天人的感覺,也不中雙飛何的高跟鞋誘惑,有點失望.
整體衣著打扮普通,但囡囡注重儀容和身材唔差,如經專人指導打扮應該會大大加分.
摸下渣下,除左衫又啜下你lin,輕車.
雙何耐無做,硬左,囡囡渣住我支鐵筆,即係用手扯住你碌野拖我入去沖涼,可能係佢特色.

磨棍水簫篇#
米雪沖涼尚算細心,蘿友磨棍,我驚意外滑入,
有D閃避,米雪有點不悅,我話去到床俾你慢慢玩,佢先笑番.
水簫出色,慢慢吹,有深喉,間中有媚眼望上黎,濃妝又用個姣樣望住你,呢下加分.
佢望到我支炮,佢話長得黎又係磨姑頭類型,是佢十分喜愛的類型,
這種鵝蛋頭吊入西做爽,我話唔係個個一樣咩,佢話有D尖頭,唔舒服,證明囡囡做愛有執著,讚!

大食喜歡做愛#
米雪話試過同情人做愛,連埋前戲兩小時,共20次高潮,
我話一陣試下用磨姑頭插爽你,盡我所能,佢十分期望和開心.
所以佢系非常敏感型,大家要留意,
而囡囡又鍾意玩,返工又得到佢要的高潮感覺,
食極唔夠,發自內心的姣,喜歡痴女的朋友不要錯過.

吹簫瀨袋篇#
上到床我唔做背,因為驚唔夠時間吊,
米雪由lin錫起,口技中規中矩,一路吹一路有用媚眼望你,好正.
但不停上下吹,雖無齒感,但無乜技術,經我調教,要佢瀨下棍身,瀨龜頭,鳩邊,打圈,
吹幾下又吐出黎,磨打利轉頭,加媚眼,吹到鐵簫感,佢又對住支炮講,好靚,嚇死我.

指插唔食鮑#
吹吹下,米雪問我食唔食鮑,我話少食,佢繼續吹,我話想69捽下佢塊鮑,
我手指帶左袋入去撩,都幾窄,撩撩下佢話極舒服,再吹多陣就開始插爆佢,
全程輕車佢.

雙何式吊法,食咗乳汁,囡囡領略10次高潮感覺#
帶套後狗仔後入,米雪自己撞埋黎,叫聲算大,慢吊試下水溫.
之後開始加速,快插,間中大力撞一下子宮,佢好享受,手按尾龍骨怒插之,
囡囡開始黎料,用手前後捉住我,我拖住佢再怒轟,佢似乎到左,抽搐左幾下,話好舒服.
跟手反轉佢,米雪開始要我大車,大棍插入又抽出,重覆幾次,
捽下陰蒂,又插入,吊下佢條引,再大車,慢慢玩,然後我慢入慢插,大力頂實子宮,保留實力.
佢嫌我太細力,一味叫我要大力D插佢..................
囡囡此時叫我停一停,feel到出水,收音機收縮,佢話已經到左幾次,超勁.心想一陣有排你歎,
算你今晚好彩數.
然後此時我知道要用九淺一深對付佢,九下淺一下深頂盡,每插一下囡囡都叫一聲,
再大車下佢,囡囡真心愛死碌大棍,大叫好舒服.
此時回一回氣,利掃佢lin頭,再吸下,仆乖......乳汁射左入我口.....飲唔慣有點嘔心,
雙何已發晒火,要怒轟,佢.....分開佢雙腿,大大棍,大大力咁撞佢,
米雪大叫要高潮,再加速加大力量,頂下佢子宮,又到左幾次,囡囡算好吊得,高潮開心大笑,樂天派.
佢隻手同時不停咁捽自己陰蒂,享受非常!
所以呢part我重覆左2-3次,要佢盡慶一下.
我見時間都差唔多,決定要完爆佢,就抬起佢雙腿上膊,用手隔開分大佢雙脾,
準備怒轟,然後大大棍,超大力插,囡囡又不停到左,
雙何忍多陣唔射住,不停插,佢不停大叫好舒服,最後炮轟插多最後20下完事....
射完囡囡唔俾咁快抽出,佢自己再抽搐埋最尾幾下,享受埋最後的高潮感覺,謝謝觀看!

9萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一

客戶代理會員

非常感謝“雙飛何”報告和支持!
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2019金釵榜 *請按這裡
囡囡私相冊 *請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告*請按這裡

升級  99.42%

三星會員

勁! 好似睇緊牛雄傳一樣。

升級  14.81%

二星會員

囡囡若真的如此,會好辛苦。
做一兩個便太累可以收工。

1萬

客戶代理會員

多謝雙飛何哥哥嘅報告
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2019金釵榜 *請按這裡
囡囡私相冊 *請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告*請按這裡

升級  19.25%

三星會員

硬左,要試

升級  10.74%

二星會員

游龍 發表於 2019-6-24 08:59
囡囡若真的如此,會好辛苦。
做一兩個便太累可以收工。

師兄你唔係信丫,當鹹古睇下就算啦…哈哈!

升級  83.33%

一星會員

咁多次高潮肯定腳仔軟要提早收工

升級  39.74%

1萬

1萬

金卡會員

李老子 發表於 2019-6-24 13:14
咁多次高潮肯定腳仔軟要提早收工

做一個休息番一日
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語