設為首頁收藏本站

winning11

查看: 5908|回復: 12

[春 秋] [wtf46709394報告]【春秋】秋兒·潮水大噴發 (有圖)

升級  1.83%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
春秋 秋兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[wtf46709394報告]【春秋】秋兒·潮水大噴發 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2139018-1-1.html
註:秋兒 通常返 10:00-21:00 / 160cm

有圖有真相

人生不如意事十常八九,离開左指壓都有一排,最近又心思思想玩下。春秋都算系常玩,只玩過connie同YEN,不過两女都好似好耐無做,以前成日淨系約YEN,依家想約都約唔到,唉都唔知幾時返工sosad。

不過都比我玩到極品秋兒,以下絕對系真實經历,體過我貼都知道絕無花巧野,唔想體可以拉落去體评分。

预先一個鐘約左秋兒,到左約定時間都要等多幾個字,真係等到非常之緊张。入房見到秋兒,熟女型,樣順眼,指壓正常級数,唔會弹鐘。

一入來三都未除就已經车住來,一路大车一路拥抱抚摸,十足av情景。

跟住除三冲凉,又系不停车啊车,我都未見過甘主動车埋來既囡囡,比着其他囡囡要考牌,就算考到都係碰碰车。囡囡嘴無异味,好柔软,非常好车。

跟住伺浴,秋兒不停用body磨,又用美臀磨枪,搞到差d走火,然后洗干淨泡泡,囡囡主動跪低水簫,仲要全程望住你,真係差d頂唔順。

出到去扒低,秋兒黏晒后背,然后毒龍,玩左一阵轉前面,黏lin吹簫,轉69。

69最精彩既時候來啦,黏左幾下鮑魚竟然识喷水,仲要喷唔停,仲勁過av。

最后上套,一路插一路大车,下下插到最深,鮑魚非常水,有种溫暖包住小弟,真係爽,不停轉體位,原本念住口爆完事,但系最终都忍無住爆左,最后又拥吻左一阵就响铃,冲凉。

总括來讲秋兒令人欲罢不能,非常主動,特别系喷水絕技,一個字爽。

评分:
樣貌:7分,順眼,侧頭望镜個阵仲好靚添
身材:走肥,真波好渣,約女人拳頭甘大
车技:重型货车(我唔使考,全程囡囡主動)
簫技:一流未到頂級,有水簫,最大优势系會望住你吹,可口爆
毒龍:有
整體服務:9分,基本上樣樣有齐,超水准個种(系樣同身材输小小)
返食指数:一定返食

*通告【 春 秋 】超市現金券$50-$200奬勵 Ver2.0
http://sn11.cc/thread-2128617-1-1.html

所有春秋-報告/簡報/小報告,最少可獲$50或以上超市現金券 (負評及混合報告不接納)

*每月名額20個,假如報告不足20個,剩餘現金券會按優先次序,撥歸所有得獎者
*獎勵優先次序為-報告(600字節以上) / 簡報(450-599字節) / 小報告(150-449字節)
*每月最尾一日截止,獲獎者會有信息通知(如只得10份報告,每份報告2張,上限4張)
*獲獎者必須在5日之內回覆及登記後,由每月8號至月尾為止,去春秋領取獎勵

如果你鍾意某位囡囡,希望支持佢,希望佢工作開心,希望佢之後會記得你會感謝你,一份好嘅正面報告,絕對會幫到手。

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  10.33%

三星會員

wtf兄好耐冇見

升級  11.85%

二星會員

秋兒,都懂噴水,師兄口技不錯

升級  16.17%

三星會員

又多一個噴水女郎

升級  83.33%

一星會員

係咪一摸就噴水個種

升級  1.83%

三星會員

李老子 發表於 2019-6-25 13:05
係咪一摸就噴水個種

係呀,仲要系喷唔停

升級  25.93%

二星會員

Ching 報告直情係重覆左我第一次搵佢影像,只係當時無噴水

升級  25.17%

三星會員

super167 發表於 2019-6-25 17:47
Ching 報告直情係重覆左我第一次搵佢影像,只係當時無噴水

好混亂,究竟秋兒會噴水定唔噴?上面話摸下都噴,你就話做齊晒上面所有野,但無噴·

升級  1.83%

三星會員

jasonkks 發表於 2019-7-3 07:31
好混亂,究竟秋兒會噴水定唔噴?上面話摸下都噴,你就話做齊晒上面所有野,但無噴· ...

咁就唔知啦,反正我做嗰時就有

升級  70%

一星會員

我試過都無,流料