設為首頁收藏本站

winning11

查看: 7930|回復: 17

[鳳 城] [一力報告]【鳳城】AV靚女教官親示·Dior

升級  56.67%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
未入房之前我走咗去水機飲水,前面有一個穿黑窄短裙高挑長髪嘅身影,烏底身針緊水,手臂幼幼屁股GudGud瘦腿長長條腰細細,心啉咁正唔通係佢?佢突然轉頭過來問,「要熱定凍?」我個心大力咁彈跳,「暖嘅!  Dior?」我又答又問,我聽佢答「係呀!」我接咗杯水就唔好意思再望佢因為怕出醜。因為避開眼神一眼掃落側邊板凳度,先知有兩位師兄坐係度正在伸長條頸係咁Gup 住,四隻眼唔停咁上下咁掃住Dior,一路目送我同佢入咗15號房。

Dior真係好大方,好熱情,我未試過第一次約會既囡囡,會對我咁奔放,我自己都受寵若驚。門一關上大家鞋都未除就攬住大車(又係嗰句,車牌唔係必有嘅)。佢雙臂重係咁攬住我條頸,佢冇煙味條脷柔軟有互動真係好好咀。

佢好健談,好識講笑,冇乜隔莫。應該淨高有5呎6/7,年紀卅多,冇乜化粧,皮膚唔白唔黑,鼻圓圓權高高,我有朋友話佢似莊思敏,不過Dior 淡粧,只係劃咗小小眼線,若果化得濃D咁衣家嘅化妝術咁勁真係好有可能靚過莊小姐。佢D牙有D唔齊,不過我唔介意。

除衫就走肥冇腩,波就——細咗D,林咗D,有小小墜,31/2咁啦,不過冇所謂,因為已經有樣又高又長腿又冇腩。

冲涼有波地有水簫,吹吹吓對眼會飄上嚟戚吓雙眉挑逗我,我堂眉同細佬當然都戚番回禮。

上床有毒龍,我俯伏得喇唔使扮狗。正面都係全身錫勻,錫到條頸附近就停咗係咀度大家互咀,佢係好識kiss嘅,依家啉番起都硬。正面簫就中上級,吹吹下會捧高我個屁股毒幾下咁。最回味係佢吹吹下會一野由棒身經蛋蛋瀨落後眼嗰度,気持ちいい(kimochiii)爽死了!

佢話鍾意先女上,點知原來係背著我騎上來,跟住竟然將個身俯後上下咁郁,老實講我睇AV呢個姿勢就見得多,自己係呢D場合真係未試過。前面有塊鏡佢可以見到我弟弟同佢妹妹Y開晒大開大合大上大落,可惜我條腰唔掂睇唔到,當時我知道咁樣真係又sexy又淫蕩!
跟住佢九十度轉身,打側又chalk幾下,正面又chalk 幾下,正面又彎後個身上下套弄,今次輪到我望住弟弟妺妹出出入入。
冇幾耐佢見我Gud 起身就好醒目咁拉住我,我變男上,一輪抽插,狂車狂叫,子孫出晒。

喘完氣有事後簫,佢話仲有好多招式未試,慢慢同我試埋佢。咁我要練好身體先得喇。

1萬

客戶代理會員

哇,,多謝一力哥哥最近大力嘅支持啊
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2019金釵榜 *請按這裡
囡囡私相冊 *請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告*請按這裡

升級  14.81%

二星會員

師兄用香港話寫都講到好似睇小說咁。硬咗!

升級  83.33%

一星會員

大家可以頂到幾多招式呢

升級  39.74%

1萬

1萬

金卡會員

好勤力,祝你拿到獎
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  16.17%

三星會員

好好玩播

客戶代理會員

多謝“一力”報告和支持!
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2019金釵榜 *請按這裡
囡囡私相冊 *請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告*請按這裡

升級  24.07%

二星會員

睇得出師兄深藏不露,是說故事的高手。

升級  16.28%

四星級會員

正喎! 有機會Book 2粒鐘,慢慢玩

升級  22.1%

五星級會員

dior 個戰斗值
係紅豆嘅級數
喜歡show off 高難度花式
你要點玩,佢都陪你玩