請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 14171|回復: 18

[金 豐] bg貼圖:【金豐】BB班·乖乖女·08號 (有圖)

8萬

管理員

金豐 08號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

bg貼圖:【金豐】BB班·乖乖女·08號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2139627-1-1.html
註:08號 通常返 24Hours / 約162cm

有圖有真相

有圖有真相

精選評語~08號

08號*  新入行性格溫純.招呼BB班.樣貌好乖.算係後生有相頭.白滑.骨架大小小肉地.真波無打假.聽教又聽話
[boring]:約5呎3-4 ,真波無打假,骨架大小小肉地,所以望落算高大,好白淨,樣貌好乖正經女人樣,金豐來講算係後生有相頭,年齡約三頭,招呼BB班!

[3oclock報告]:金豐 8號。
02/.樣貌:30頭,同隔離屋企嘅新移民c9差冇幾。
03/.身材:152左右,肥, 中腩。
04/.波路:D左右,中雲中的。
05/.腿型:籮白型略粗。
06/.周感:正常。
07/.過程:求其揀No.,但鐘房推8仔,話後生,見面有啲似我以前一個只談性不談愛嘅一位玩伴,所以就留抵玩下,各自除衫入去沖涼,有BM,水簫同拗荔枝,手勢幾好,但有齒感要扣分。上床凍水 刮痧漫遊都ok,毒龍只輕輕帶過,轉身吹奏都幾好,但都仲係有齒感,應該仲有進步空間,之後上套女上再到男上完事。
08/.服務 : 7/10。
09/.投入度 : 8/10。
彩蛋:中車同埋有少少收音機。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
龍 歸 晚 洞 雲 猶 濕,麝 過 春 山 草 木 香

升級  51.24%

四星級會員

約5呎3-4 ,真波無打假,骨架大小小肉地,所以望落算高大,好白淨,
樣貌好乖正經女人樣,金豐來講算係後生有相頭,年齡約三頭,招呼BB班!

升級  51.24%

四星級會員

早晨超版好快手喎,抱歉我增加左小小形容!

8萬

管理員

boring 發表於 2019-7-10 07:34
早晨超版好快手喎,抱歉我增加左小小形容!

早晨你好!已經更新咗!多謝你評語先真

升級  26.92%

三星會員

155cm 着高跟前? 5呎3-4 着高跟後???

8萬

管理員

da_dom4000 發表於 2019-7-10 09:20
155cm 着高跟前? 5呎3-4 着高跟後???

約5呎3-4係C兄目測估計。
而155cm係囡囡自己透露。
但當然就算係囡囡自己講自己身高,亦不保證百分百準確,大家當參考好啦

升級  51.24%

四星級會員

高度155換算約5呎1,8仔一定唔止5呎1,我目測8仔同孖8高度差不多,有高無矮!
個傻妹可能緊張得滯嗡錯都唔定!

8萬

管理員

boring 發表於 2019-7-10 12:15
高度155換算約5呎1,8仔一定唔止5呎1,我目測8仔同孖8高度差不多,有高無矮!
個傻妹可能緊張得滯嗡錯都唔 ...

我諗諗下都同意,8號真人應該唔只155cm,我改返高D

升級  96.67%

一星會員

條腿睇落唔錯

升級  11.67%

三星會員

後生,真波,服務可以,會返食