設為首頁收藏本站

winning11

查看: 1887|回復: 4

[春 秋] [一力報告]【春秋】好講Feel嘅·柔美 (有圖)

升級  56.67%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
春秋 柔美 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[一力報告]【春秋】好講Feel嘅·柔美 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2139693-1-1.html
註:柔美 通常返 10:00-21:00 / 157cm

有圖有真相

第一次見到柔美係喺光頭佬度,都有幾年前,我當時坐喺房之間門口嘅凳仔等入鐘,見到一個長頭髮著黑色及膝裙黑色高跟鞋嘅囡囡在一個房門啱啱俾人彈鐘,皮膚白滑,側面都幾靚。我多口一句「咁靚都彈?」囡囡望咗我一眼,似笑非笑。跟住佢就入咗房,我估係入面嗰客改變咗主意。

跟住幾日都問住光頭佬佢幾時返工(當時應該冇網)。皇天不負,卒之約到,之後都返食好多次。以下係比較深刻嘅經歷。

我識柔美嗰時,而我不知道陳瑩是誰,所以唔知道邊個似邊個,只知道當年佢同CoCo係我認為係春秋最靚嘅。柔美當時應該年紀最多卄到盡。

D報告話柔美冇得車,唔⋯咁我都唔講咁多喇。不過佢認得我係喺門口話佢靚,佢話kiss係要講FEEL嘅,我因此肯定知道佢係食煙嘅(不是二手煙),講住咁多先。

瓜子面,個鼻係特別靚,淡粧,D皮膚好白滑,古典美人一個。五呎一二,圓潤型但唔係肥,有DD腩。
我地係床邊擁抱我就幫佢除衫,到除BRA個時佢有D唔自然,除咗之後佢竟然雙手掩住對波,我冇理佢跟手同佢除埋條底,佢真係好白滑,個PAT好靚,連腳指都好靚。
我見到佢放低對手⋯⋯原來⋯波就——有D八字。佢竟然問我介唔介意,吓?我連中超都接受,點會介意真波,當然唔會啦。可能係咁,佢奬咗我D驚喜⋯⋯

冲涼有波地有水簫,係慢簫,冇齒感,識用口水減少磨擦力,瀨棒頭棒尾蛋蛋佢自己會有呻淫聲,吹功未算頂級但都係中上,而且真係愈來愈好。

我地試過好多姿勢,係浴室都試過,好配合,尤其我坐在廁板佢對住我騎,大家攬到實真係一流。
我比較鍾意男上因為可以望住佢個樣,射完會有收陰機。
佢係好講FEEL同浪漫嘅,各位師兄識得哄佢就會有驚喜。

*通告【 春 秋 】超市現金券$50-$200奬勵 Ver2.0
http://sn11.cc/thread-2128617-1-1.html

所有春秋-報告/簡報/小報告,最少可獲$50或以上超市現金券 (負評及混合報告不接納)

*每月名額20個,假如報告不足20個,剩餘現金券會按優先次序,撥歸所有得獎者
*獎勵優先次序為-報告(600字節以上) / 簡報(450-599字節) / 小報告(150-449字節)
*每月最尾一日截止,獲獎者會有信息通知(如只得10份報告,每份報告2張,上限4張)
*獲獎者必須在5日之內回覆及登記後,由每月8號至月尾為止,去春秋領取獎勵

如果你鍾意某位囡囡,希望支持佢,希望佢工作開心,希望佢之後會記得你會感謝你,一份好嘅正面報告,絕對會幫到手。

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  16.17%

三星會員

囡囡對你好feel, d服務確係好D

升級  22.59%

二星會員

師兄可能有古天樂咁靚仔,所以個個場D女都對你咁有feel

升級  56.67%

二星會員

Grostchan 發表於 2019-7-15 21:09
師兄可能有古天樂咁靚仔,所以個個場D女都對你咁有feel

師兄呀,其實係冇feel嘅囡囡都有好多,我冇或者未寫咁傘。

升級  32.04%

四星級會員

些些包膠。。可唔可以講講之前叫乜名?