設為首頁收藏本站

winning11

查看: 1360|回復: 10

[怡春苑] [小man報告]【怡春苑】公仔麵 (有圖)

升級  38.15%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
怡春苑 公仔麵 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[小man報告]【怡春苑】公仔麵 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2139694-1-1.html
註:公仔麵 通常返 12:00-24:00 / 165cm

有圖有真相

又係約咗目標人物杏子, 又係約唔到,Lily又唔得閑。 又睇過師兄之前D公仔麵嘅報告, 話有D似美魔女羅霖,想一探虛實,就試下改約佢啦 , 得以下內容純屬個人感覺,不喜勿看!

外表 : 長頭髮,有淡妝, 最敗筆係冇搽搽指甲油 (再強調一次,小弟幾鍾意啲囡囡搽指甲腳甲油),皮膚唔算白,在昏暗嘅燈光底下,係有幾分似羅霖, 但望真D又唔算靚, 不過不失啦, 面上有啲皺紋,年紀我估有4字頭。

身材 : 160+; 手長腳長; 波唔算大,一隻手啱啱好,偏淋,啡色lin頭。

服務 : 入門口幾好禮貌及笑容, 寒喧兩句後,各自解甲,囡囡沖涼尚算溫柔仔細,跟住水簫BM都做足。 出返去上床做背毒龍例牌skip, 幾溫柔,會用手指輕掃pat pat,之後轉身再吹, 吹咗好耐, 忍唔住上套埋牙,戲份交足。完事後坐喺床上吹水,講下近期嘅社會問題,大家嘅立場我唔喺呢到講,但我就同佢講咗一句就係"聽日嘅世界係點我唔知,我只係會努力工作,盡情享樂 !"

囡囡身材及身形都唔錯, 其他一般,服務有啲公式功化。

返食 : 未食過嘅師兄可以試下,唔會有跌錢感覺,但小弟應該唔會再食。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  36.67%

一星會員

前幾天約過公仔麵,年齡偏大,40+

升級  12.22%

二星會員

I fully agree your comment. It is so true. No like others report, too over selling

升級  86.67%

一星會員

I have tried her in other shop, almost the same as your report, it is so real.

升級  38.15%

二星會員

iamaom 發表於 2019-7-11 16:03
I fully agree your comment. It is so true. No like others report, too over selling

Thx support

升級  38.15%

二星會員

c9lover 發表於 2019-7-11 16:34
I have tried her in other shop, almost the same as your report, it is so real.

Thx support

升級  93.33%

一星會員

走肥!!

升級  40.74%

二星會員

呢個報告夠中肯有讚有彈,唔似得某幾位一味讚好謝C兄分享!

升級  38.92%

四星級會員

Very good to see the true report.

升級  63.33%

一星會員

簫功十分勁,真波好揸。但不可否認是有點風霜。