設為首頁收藏本站

winning11

查看: 6286|回復: 15

[金來閣] [Jim838報告]【金來閣】咖啡

升級  33.7%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
小弟本身去開一仔 最近先轉戰指壓 睇到 咖啡有幾個師兄都推介就上去試下
啲師兄話三中,但我目測四十路中
相頭,四十中嚟講算唔錯,五官端正
身材,波已the,有小腩,細粒5尺多啲
服務,可能我上去已經好夜,凌晨時間,沖涼洗J洗左好耐,無水簫,但其他師兄話有,仲話唔錯
出到去直接上黎吹,問左有口爆
之後沖身抖下吹左陣水就走左,知道佢都開左成日,當比佢抖下

因為早兩日先試過另一間早場,服務較好較主動,所以今次有少少失望,但我諗指壓都係咁上下,不能要求太多

升級  36.5%

三星會員

40 中已經無乜興趣

升級  33.7%

二星會員

睇到有啲報告話三十中我先特登上去約,一入房已知中伏,但約左又無得換
服務普普通通不過不失,可能因為落差大無心機了

升級  48.79%

3萬

1萬

金卡會員

Jim838 發表於 2019-7-19 17:46
睇到有啲報告話三十中我先特登上去約,一入房已知中伏,但約左又無得換
服務普普通通不過不失,可能因為 ...

唔好意思, 本公司就算客人 BOOK 咗囡囡點睇, 真係唔啱係可以換, 就算睇幾多個囡囡, 都唔會有任何說話聽, 再睇唔啱走, 都無問題.... 本公司宗旨係高高興興來, 高高興興走.......
公司資源暫未能配合, 只能盡力日更時段發一次囡囡上班名單,
如果未能準時發表名單, 請打電話 23919122 謝謝大家支持!

升級  5.19%

二星會員

鳩鳩興興來 高高興興走 呢句啱聽

升級  33.7%

二星會員

金來閣 發表於 2019-7-19 18:18
唔好意思, 本公司就算客人 BOOK 咗囡囡點睇, 真係唔啱係可以換, 就算睇幾多個囡囡, 都唔會有任何說話聽,  ...

呢句真,值得一讚係keeper好客氣,下一次有真師兄分享好囡我都會黎

升級  33.7%

二星會員

198955 發表於 2019-7-20 20:40
鳩鳩興興來 高高興興走 呢句啱聽

十分同意,最緊要開心

升級  48.79%

3萬

1萬

金卡會員

Jim838 發表於 2019-7-22 18:00
呢句真,值得一讚係keeper好客氣,下一次有真師兄分享好囡我都會黎

多謝支持, 老實說, 本公司囡囡報告唔係「師兄弟」寫, 因為真係無咩意思, 呃你一次上嚟, 點知貨不對辦, 咪又係無咗個客, 所以本公司囡囡報告特別少原因在此.......
如果未能準時發表名單, 請打電話 23919122 謝謝大家支持!

升級  33.7%

二星會員

金來閣 發表於 2019-7-22 18:06
多謝支持, 老實說, 本公司囡囡報告唔係「師兄弟」寫, 因為真係無咩意思, 呃你一次上嚟, 點知貨不對辦, 咪 ...

完全明白,各花入各眼,百貨應百客
囡囡態度係ok的

升級  48.79%

3萬

1萬

金卡會員

Jim838 發表於 2019-7-22 18:10
完全明白,各花入各眼,百貨應百客
囡囡態度係ok的

anyway, thx indeed