winning11

樓主: Freexxx

[鳳 城] [Freexxx報告]【鳳城】仲有數天電力非常·安安

升級  60%

二星會員

[Freexxx報告]【鳳城】仲有數天電力非常·安安
http://sn11.cc/thread-2139717-1-1.html

官方描述:細粒,走肥,後生靚女,竹笋波,聽話聽教,配合度高

樣子:8/10 長髮至腰,電眼美人 ,鼻高臉尖
年紀:三頭,身高:五尺一二
身材;走肥瘦底,薄腰汲手波,運動體型,健康膚色
服務:BM 水簫、吹工了得,尤其望住你吹,車牌自考

昨天有幸book到凰城皇牌之1⃣️安安、聽聞她將放長假,見佢返工立即9秒9致電預約,真利害,己立即打電話,只有1位

上到房見到安安正在房中,於是萬分期待守侯,等咗一陣,終於見到佢開門,嘩!果然靚女,安安著住白色水手服格仔短裙,好吸引呀,迷人雙眼電力非凡,我等候執房後立即入房等候,囡囡入房讃我型仔,好有女友Feel ,立即相擁試車成功。

之後同囡囡除衫,露出黑bra罩着豐乳,小弟也自然立即致敬,我用手揸其雙乳,並同她除bar ,雙乳彈出,大家除衫後,入去沖涼,囡囡同我前後BM,感到她的lin頭在我身上遊走,之後吻我雙乳,由上而下,之後囡囡跪底同我吹,囡囡吹奏了得,不急不快,慢慢將細佬放進口,用舌尖在龜頭遊走,囡囡吹時會用電力十足的雙眼同你深層對望,吹奏一陣後,囡囡表示出去玩

我訓在床上等美人,囡囡抹身後,上床由上而下慢慢吻下去,囡囡十分溫柔,我欣賞佢用心工作,不會急進完事,我更喜歡她吹奏時慢慢吹,我也是第一次可以感覺到龜頭碰到他上唇,之後囡囡用舌頭慢慢甜龜頭,棒棒同袋袋,這種節奏在一仔一定不能試到,囡囡吹奏不停,我也到極點,我問囡囡會否口爆,囡囡say no 之後,我頂唔住同佢講就爆,跟住囡囡立即放口,再次吻我兩點,然後同我上套,立即坐上來,囡囡話好硬,越插越興奮,之後就爆發了

我沖身後抱住傾偈,囡囡問我會否再來,我當然話好,佢再吻我兩點,再慢慢吹奏,之後我今次採取主導,男上女下,囡囡呻吟聲好斯文,令我更用力抽插,望住囡囡靚樣,使我更著迷,囡囡下面窄好多水,之後再轉狗仔式完事

閒談中️知囡囡好快就走,未知去向,想再返食也不能了,在此祝福囡囡生活愉快。

註:Freexxx報告-鳳城/怡春
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

7萬

客戶代理會員

安安,,7月16休息一個半月,,之後會返工架。多謝哥哥支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  4.42%

三星會員

荃荃 發表於 2019-7-12 09:48
安安,,7月16休息一個半月,,之後會返工架。多謝哥哥支持同報告

好似馬仔咁放暑假?要到9月先見到佢?

升級  14.52%

四星級會員

有次約左Sa Sa,在等候期間,見齊安安,灰姑娘,丹丹和小S,都係小S最標青,吾怪得咁難約。

升級  60%

二星會員

嘩師兄是否坐咗好耐

升級  60%

二星會員

聽聞灰姑娘同小s也好正

升級  27.25%

三星會員

荃荃 發表於 2019-7-12 09:48

咁要放假前搵了

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

chutaigor88 發表於 2019-7-12 11:16
有次約左Sa Sa,在等候期間,見齊安安,灰姑娘,丹丹和小S,都係小S最標青,吾怪得咁難約。 ...

小S都係話放暑假
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  17.41%

二星會員

鳳凰 發表於 2019-7-12 15:08
小S都係話放暑假

知唔知幾時開始放假?

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

umchun 發表於 2019-7-12 18:33
知唔知幾時開始放假?

我問了,今天開始放了!
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  58.1%

五星級會員

chutaigor88 發表於 2019-7-12 11:16
有次約左Sa Sa,在等候期間,見齊安安,灰姑娘,丹丹和小S,都係小S最標青,吾怪得咁難約。 ...

你個人覺得邊個靚D? 小S>?>?>?>?

升級  14.52%

四星級會員

koei3135 發表於 2019-7-12 22:43
你個人覺得邊個靚D? 小S>?>?>?>?

個人目測就覺得小S,灰姑娘,Sa Sa,安安,丹丹。當然各花入各眼。

升級  30.53%

五星級會員

安安同學,放暑假
9月再同大家見

升級  39.26%

二星會員

馬匹唞暑好正常啦⋯⋯

等待驗證會員

安安確實正,好有女朋友Feel