請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 13589|回復: 25

[新金田] [春簫報告]【新金田】第一次男潮吹·28號 (有圖)

升級  13.7%

二星會員

新金田 28號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[春簫報告]【新金田】第一次男潮吹俾咗·28號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2139765-1-1.html
註:28號 通常返 12:00-01:00 / 160cm

有圖有真相

一年多冇返香港了,係飛機上都諗住落機第一時間去爽爽先!很心急,打電話去約28,鐘房話要等個半鍾,好,等
一開門,我們倆個都好驚訝,佢帶副白色眼鏡,變佐鹹濕miss look,幾盞鬼,即刻強吻佢,我又帶住黑色眼鏡,28好淫嘅眼神問我係咪鹹濕校長,我話系,佢話依家得我倆係校務處曳曳,邊講淫話邊抽我水,奶我奶頭,譁!淨係聽28把甜聲鳩都硬曬。
急不可待衝涼行動,佢水中簫好特別。
佢系用私人毛巾抹身。
我s眼生得深,28條脷短、厚,舔唔到,佢用吸力將s眼吸住來舔,口唔停,手唔停,好撚爽呀!好撚鳩硬添!
佢叫我轉返身訓低,騎上來請我吃波餅,佢個波真係幾靚,比吸手波大點,又挺又彈手,絕對系真波,難怪佢返工從來唔使著bar。
28話到佢來服侍我,從上錫落去,佢好曳㗎,時不時攻擊我敏感位,搞到好似全身蟻爬咁,又痕又舒服
28好識做,幫我點支煙擺到我嘴裏,又嗲又淫咁叫我慢慢嘆支煙,佢就食我條雪茄,係咁來回含吹奶啜,吸我鳩頭想射添,佢話我呢個校長好曳,想強姦我。
我唔食煙喇,69食鮑,奶下奶下西水來了,
我**,成臉濕曬,搞到我好撚hi,停,唔可以吹爆,上套,我要男上,之前玩過知道點樣玩水,我用條鳩係咁磨佢西邊,又拍,佢特別敏感,西水就噴射出來了,再揩再噴,來回幾次,我臉同佢全身都濕撚曬,睇到鏡上的水花真係好撚hi,再插再噴,佢叫我唔好停,要我呢個鹹濕校長幫佢止痕,**到淫西miss係咁噴唔停,佢話要同我一齊來高潮,用力壓我屁股頂到盡,話感覺到我發子彈,好暖,浸下先,唔俾我咁快拉出來,緊緊攬實我好有滿足感!好有女朋友feel!
28叫我訓低,邊除套邊問我鳩頭淵唔淵,就系咁搞我鳩頭同打飛機動作,叫我好似佢咁唔使顧忌咁多野,將想噴想射嘅水全部釋放出來,話我都可以男潮吹㗎,我好好奇喎,男潮吹?係,你放松試下,28好投入幫我整,我好似想柯尿嘅感覺,但條鳩又淵,佢話咁你放曬出來喇,又會有另一種感覺㗎,我係佢嘅誘導下,真係噴佐出來,噴佐好多次,感覺真係好特別,唔識形容,是有點累。佢都好開心咁同我講,恭喜我試佐人生的第一次男潮吹,也是佢的第24位成功者,哈!我都好開心,榜上有名,話不是每個人都得,連睇AV都冇睇過男潮吹,竟然發生係我身上,總算從28身上增長知識。佢啱啱幫我抹好身上嘅水同換好毛巾想同我事後簫,就響鐘了,佢都幫我奶幾野事後簫,夠鍾要去衝涼了。28服務一流,好用心服務我,精神可加,呢個淫娃miss真係好抵贊!
總括:做愛呢家野,真係好講對手

*通告【新金田】超市現金券$50-$200奬勵 Ver2.0

所有新金田-報告/簡報/小報告,最少獲$50或以上超市現金券 (負評及混合報告不接納)
*每月名額20個,假如報告不足20個,剩餘現金券會按優先次序,撥歸所有得獎者
*獎勵優先次序為-報告(600字節以上) / 簡報(450-599字節) / 小報告(200-449字節)
*每月最尾一日截止,獲獎者會有信息通知(如只得10份報告,每份報告2張,上限4張)
*獲獎者必須在5日之內回覆及登記後,由每月8號至月尾為止,去新金田領取獎勵

如果你鍾意某位囡囡,希望支持佢,希望佢工作開心,希望佢之後會記得你會感謝你,一份好嘅正面報告,絕對會幫到手。

新金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  48.89%

二星會員

恭喜師兄,試到男潮吹,我試咗好多次都失敗

升級  34.07%

二星會員

男潮吹咩感覺 身體有電流過?

升級  97.41%

二星會員

佢都試過幫我搞.....但係我都唔得,師兄成功試到男潮吹,真係恭喜曬

升級  3.42%

三星會員

男潮吹, 好想試, 聽講72都有得玩

升級  80.17%

三星會員

睇見都硬了

升級  86.67%

一星會員

同28玩69要洗頭

升級  15.75%

三星會員

好好玩咁墦