winning11

查看: 20602|回復: 10

[鳳 城] [Tanka報告]【鳳城】超嫩口靚女·Money (有圖)

升級  31.58%

三星會員

鳳城 Money (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Tanka報告]【鳳城】超嫩口靚女·Money (有圖)
http://sn11.cc/thread-2140201-1-3.html
註:Money 通常返 20:00-06:00 / 165cm

有圖有真相

報告:Money

樣貌:9分。囡囡話自己2尾,望落去似大陸model, 樣屬上品

身材:8分

波路:軟波

腿形:長,白

過程:囡囡比較細心,很少女現在還有body,抵讚,好耐無依種初玩指壓的感覺.  一開始侍浴時都溫柔洗刷波推,然後在浴室幫妳含,但美中不足是話小弟下面太多水,要求衛生,故要求帶套吹,明嘅,出嚟玩衛生D好,而且囡囡屬錫身形。 囡囡皮膚較白,佢話白係因為夜晚先開工,白天休息喎,由佢講野都知佢好愛惜自己BODY,KEEP得好好,超白,一讚。

基本功夫做足,而且洗刷完後臨出門上床前漬些鹼液給我。第一次有囡叫我咁做,唯一差點就是無漱口水比客漱口,都是用水喉水,同埋依條女絕對是無車牌。

到上床後,囡囡叫我趴低,先用冰全身漫遊,然後幫我身上搽均bb油,再波推,上下反覆,然後都是溫柔食腸奶lin,  有反應的,應該ok 吧。到做愛時囡囡比較被動,男上女下都沒主動錫lin, 感覺不夠主動,要叫先識郁

服務:夠細心,有更大進步空間

總結:囡囡技術生澀,唔知係咪病的關係,佢話感冒,但佢話自己做咗兩年,應該無人調,調教後可成為紅牌,應放時不放,過於溫柔,難免有失落
感,或不易出,某程度上,我要靠tv才有感覺

註:Tanka報告-鳳城/金帝/京華/春秋/多港/金豐
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

7萬

客戶代理會員

多謝TA哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  15.42%

三星會員

睇到帶套吹,之後果D可以唔使睇啦

升級  60%

一星會員

cutter 發表於 2019-7-21 19:31
睇到帶套吹,之後果D可以唔使睇啦

我都係咁諗…

升級  6.67%

三星會員

如果食相頭都可以一試

1萬

前客戶代理員

多謝“Tan”報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  33.7%

二星會員

指壓冇環吹...

2萬

客戶代理會員

多謝Ta哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  6.75%

三星會員

樣係靚,9分誇de。身材... 扣一半吧。態度幾好

升級  0%

二星會員

要試試先!

升級  18.15%

二星會員

帶套吹真係一d feel都冇