winning11

查看: 14206|回復: 5

[三 川] [918503報告]【三川】暫時唯一返食三川囡囡·玲瓏

升級  57.78%

二星會員

[918503報告]【三川】暫時唯一返食三川囡囡·玲瓏
http://sn11.cc/thread-2142143-1-3.html

啱啱寫完另一個囡囡 - 豆豆.
咁順手就寫埋玲瓏, 我一個鐘頭前先去完搵佢, 佢暫時係我唯一一個喺三川返食嘅囡囡.

第一次兩個星期前唔講喇, 就講返頭先.

樣貌: 30中, 包面, 可愛型, 長髮, 少少好清嘅香水味 (師兄們自己注意下), 貪靚, 手甲腳甲都整晒花碌碌嘅圖案甲.
性格: 聲線溫柔, 性格可愛, 唔使點破冰.
身材: 大波少硬, 我無乜玩. 少腩, 前面睇無乜腰, 但側面同後入又有腰型. 腿型都算幾靚, 唔肥. 個PAT好正好圓好彈手.
皮膚: 都算白, 幾滑下, 有彈性, 尤其個PAT好正.
沖涼: 前後都有待浴, 依樣我真係幾BUY下, 因為好多囡囡事後沖涼都好求其, 但佢前後都會幫你沖乾淨, 又唔會拖時間.

開波喇, 咩場都好, 大部份囡都會去下面你兩腿之間吹, 想摸下都要叫佢地上嚟好麻煩. 玲瓏佢兩次一開始都係會跪我側面幫我含, 等我隻手可以周圍摸, 依樣我真係好鍾意.

簫功, 極級舒服溫柔, 力度啱啱好. 除左另一個場"雪兒", 佢係另一個我個人列入A+簫后嘅囡囡. 依個係我點解今日又返食玲瓏嘅主要原因之一. 本來我今日BOOK到其他場好紅嘅囡最後都取消左, 大家都知好多報告都係吹水, 我沉日發生D事, 所以我今日真係好唔想趺錢.

我習慣男上前錫返囡囡先嘅, 波流流地我唔太玩. 佢個閪超靚, 完全無反皮, 成個桃咁, 唔奶都對唔住自己, 我一邊指插一邊錫佢個閪, 佢細細粒, 所以個閪好淺, 正.

入洞前, 囡囡再幫我吹硬返少少就插, 睇住自己枝棍插入個桃度幾過癮, 又淺, 所以我插到好深. 唯一男上時肚腩睇落有D肉差D. 轉狗仔, PAT好撚彈手, 好好拍, 都幾好水.

本來我係可以插到射, 但我無咁做, 因為想同上次一樣, 所以我就叫佢打飛機打出嚟, 佢會手口並用, 我一邊摸佢個閪一邊有佢又含又起機, 到差唔多, 佢會口爆埋 (依樣係我另一個返食佢嘅原因, 一般好多囡除完套邊會幫你繼續含, 仲叫佢地口爆根本無乜可能)

玩完, 沖涼, 上面都講左, 佢唔係求其沖兩野就話得. 沖完出嚟, 我諗住著衫走人啦, 頭先傾開問佢大陸有邊度正骨D野, 佢見仲有D時間, 主動幫我揼骨, 到櫃台打電話嚟, 我地先慢慢著衫走.

我其他報告都唔會寫咁大篇, 因為玲瓏 佢比到我想要嘅野, 當然有D人唔鍾意包面, 要真大波就無辦法. 但我自己就會得閒搵下佢, 而另外, 我就想試下樂樂同源源, 不過暫時就味就到時間.

註:918503報告-三川/太子/來閣/金田
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

1萬

前客戶代理員

感謝C兄支持玲瓏
三川指壓
地址:旺角上海街685號二樓(近雅蘭街口)
電話:2381 1130

升級  73.7%

二星會員

是否之前2春那位玲瓏

升級  57.78%

二星會員

Laser 發表於 2019-9-8 13:10
是否之前2春那位玲瓏

2春我暫時幫襯得2條女咁大把, 所以答你唔到

升級  33.33%

一星會員

即係中超?

升級  20.25%

三星會員

siukel 發表於 2022-6-9 19:03
即係中超?

如果中超,又做得<好>,又夠彈性又夠大! 我鍾意^—^,有車有骨,夠鐘才放你, 夫復何求!

升級  33.33%

一星會員

好似幾好服務