winning11

查看: 8867|回復: 7

[鳳 城] [sexcityhk報告]【鳳城】估佢唔到又幾好·朱古力

升級  61.83%

三星會員

[sexcityhk報告]【鳳城】估佢唔到又幾好·朱古力
http://sn11.cc/thread-2142267-1-1.html

介紹是這樣的
朱古力:90後,後生,少女身形,走肥,靚女,鄰家女孩Feel,

評分以指壓計: (A-E)
樣貌: B+ (指壓計, 個人認為是最頂班個批, 清純樣, 鄰家女孩, 似25-28歲)
身材: C-  (港女身形,A 級波, 即係無得揸波, 要揸波唔使搵, 瘦底, 皮膚滑)
服務: C+ (服務其實幾好, 衰在考唔到車牌,只有碰碰車,  所以我就低分D, 但其實佢其餘都做得好好,尤其錫全身漫遊, 好過好多囡囡, )

朱古力一直是鳳城紅牌, 一直無試, 有D 人話似林憶蓮, 我覺得朱古力靚好多, 係街都會望個種. 但佢有點冰冷, 一入房唔係好出聲, 自己默默除衫, 其實全場都好少出聲, 好似KIT 的感覺. 諗住呢D 後生女, 服務會麻麻, 但入洗手間後又覺得不錯喎, 感覺佢好努力做, 而且有研究過點令客人舒服. 衰在考唔到車牌, 只有碰碰車.

返食度: 會
後生樣靚, 服務算好, 剩係呢樣已值得返食, 但如果佢多D野講就好D, 有Feel D, 食就一定返食, 但不易BOOK

註:sexcityhk報告-鳳城/三川/太子/京華/怡春/來閣/悅來/金豐/春秋/美妙/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

7萬

客戶代理會員

多謝SE哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

2萬

客戶代理會員

多謝se哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

1萬

前客戶代理員

非常感謝“se”報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  15.56%

二星會員

朱古力後生

升級  46.67%

一星會員

好難預約啊

升級  56.67%

一星會員

後悔試過一次冇留contact

升級  56.67%

一星會員