設為首頁收藏本站

winning11

查看: 1237|回復: 5

[負 評] 負評:[mikechan23]【春秋】蓉蓉

升級  46.3%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
本來計劃返食太子K,奈何休息,隔離就系春秋,之前留意到有師兄關於蓉蓉既報告,CALL上去剛好時間合適。
相頭:6到7分,指壓算OK
年齡:三中
身材皮膚:唔相冊咁苗條,有肉地,皮膚還可以
胸圍:B,幾好揸手
車牌:無
春秋鐘房態度不錯,每次去新場都忍唔住同2春對比......囡囡入房有主動幫手除3,沖涼房無咩驚喜,一直等囡囡比漱口水我過口,後面沖完問一聲要唔要啷口打車輪,告知無車牌,少少失望。做背同毒龍功夫無噶位師兄講得咁好,轉身后我直接同囡囡講,唔好一直一個力度,雖然系落力,但係太用力反而無感覺,而且一個力度到底更加。吹奏時要求69都有,囡囡都自覺話我感覺應該唔到位,唔夠硬。女上周感還可以,囡囡搖左一陣好似高潮左,然後要求男上,呢度要彈一下,佢話腰唔好,要單腿抬起,唔可以兩條腿放我肩膀上,動作束縛太多,再轉狗仔,要求囡囡扶墻觀感好D,而且方便揸波,又話腰攰......最尾都算出到貨,沖涼響鐘,埋單走人。

優點:服務算仔細,會返思是否做得到位,皮膚都白滑。
缺點:無車牌,姿勢差。唔會返食。

升級  58.52%

二星會員

車牌既野好睇囡囡眼緣

升級  58.52%

二星會員

今小事就比負評師兄應該對社會好不滿下

升級  46.3%

二星會員

我無選負評,寫報告時就擔心放負評已經備註左系有優點既!版主可能見我最尾唔會返食呢幾個字就定係負評......

升級  58.52%

二星會員

mikechan23 發表於 2019-9-29 17:13
我無選負評,寫報告時就擔心放負評已經備註左系有優點既!版主可能見我最尾唔會返食呢幾個字就定係負評.... ...

原來係咁,誤會左師兄唔好意思

升級  66.67%

一星會員

我做過係唔比69