winning11

查看: 12696|回復: 11

[鳳 城] [劉公子報告]【鳳城】超級好服務·子山 (有圖)

升級  80.67%

三星會員

鳳城 子山 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[劉公子報告]【鳳城】超級好服務·子山 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2143296-1-1.html
註:子山 通常返 09:30-19:00 / 155cm

有圖有真相

今日約左子山試佢的服務,途中荃荃打嚟話要遲D咁我可以慢慢行去唔使咁趕,去到拎房時安排左一間有廁所的房比我叫我慢慢嘆。子山入房好好笑容打個招呼,約三中長髮面圓,有D肉地但唔算肥,一除衫露出一對巨乳,我估一定有36C,我都快快手脫清光去冲涼。

入到去子山清潔左廁板就叫我斜斜地坐好,先用梘液清洗冲走泡泡後就用一種水溶性乳霜抹在我及自己身上,再用佢對巨乳做BM磨我心口,我抱住佢車過去,佢反應熱烈大車番我,跟住返身坐上嚟楂住我支野用妹妹嚟磨,我就波不離手玩到爽爽。磨下車下响廁所都玩左廿幾分鐘,好在係粒半鐘唔怕唔夠時間,冲完身出去更好玩的在後頭。

入番房子山話唔好抹身叫我爬好,又再用cream搽我全身,再爬上嚟用對波滑來滑去做BM,同做水床差不多,間中又搞下後門比佢搞到心都痕,返轉身坐上嚟磨棍,用手楂住我支棍頭用妹妹夾實我上下咁磨,我幾乎以為入咗㖭,依間房D燈光非常光,睇見子山油光閃閃的雙乳上下跳動,真係AV感十足,前後磨左十幾分鐘後子山又話比D驚喜我,話幫我推前列腺,開始時有D緊張後來放鬆左又有D興奮,佢另一隻手就楂住我支棍起勢捋跟住仲出埋口,佢含住我個棍頭手口並用,我比佢前後夾擊左幾分鐘有D頂唔住,我話比佢知我想爆但佢冇理我更加快速度套弄,咁我都唔忍啦幾分鐘後就爆左比佢,好耐未試過未插就比人吹爆的經驗,佢漱完口就一齊去冲涼。

冲完抹乾身抱住瞓一陣,佢好似想嚟多Q咁搞我細佬,鑽完再出口吹奏,可惜當我漸漸有D硬的時侯就夠鐘,原來粒半鐘都唔夠時間只好匆匆沖多次身就著衫走人,留番下次先做下半場。

註:劉公子報告-鳳城/春秋/怡春
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  58.89%

二星會員

VIP會員2022

他是過場女嗎?

7萬

客戶代理會員

多謝劉哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  4%

三星會員

子山廁所好玩

2萬

客戶代理會員

多謝劉公子的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  0.74%

二星會員

enjoy999 發表於 2019-10-4 00:04
子山廁所好玩

係 堅得完全唔想出泥

1萬

前客戶代理員

謝謝“劉公子”的報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  80.67%

三星會員

我尋日已找佢做埋下半場

升級  78.52%

二星會員

劉公子 發表於 2019-10-5 06:54
我尋日已找佢做埋下半場

劉兄,期待下半場的報告

升級  19.63%

二星會員

45分鐘做晒咁多嘢?