winning11

查看: 7107|回復: 6

[鳳 城] [natt1984報告]【鳳城】終於一試·詩敏

升級  11.48%

二星會員

[natt1984報告]【鳳城】終於一試·詩敏
http://sn11.cc/thread-2144415-1-1.html

相頭:8分(算好好)
身材:6分(走肥,iPad,唔係我杯茶)
服務:7分(有啲公式化,但都算勤力)

有日咁啱下午得閒,上網見到詩敏有返,打去又咁啱有位,於是即刻上去水餃店

KEEPER一如以往幾好禮貌,入房等咗陣,就見到詩敏本尊,同之前眾師兄所言,相貌好,只係身形唔係我杯茶,我都係鍾意豐滿型

入去沖涼,水簫,上床比詩敏四圍錫,吹功唔算差,但有好大改善空間,不過都有落冰去吹

可能個日詩敏都攰,唔肯女上,自問下面唔大支,最後全程男上不斷插,聽住詩敏係度呻吟,最後出晒啲米青出嚟!

會唔會返食?應該就唔會啦,一來唔好咁SILM嘅BODY,二嚟重有好多囡想試食。

下回報告,係飲可樂!歡迎收睇!

註:natt1984報告-鳳城/怡春
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  61.33%

三星會員

係幾靚女既..

升級  17.41%

二星會員

...好大改善空間...,技術唔好唔緊要,最重要囡囡肯用心做

升級  5.56%

二星會員

睇完報告, 好掛住詩敏...

1萬

前客戶代理員

多謝“na”的報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

1萬

前客戶代理員

“詩敏“明天上班啦!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

7萬

客戶代理會員

多謝NA哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268