winning11

查看: 7881|回復: 4

[金帝苑] [yypp123報告]【金帝苑】淫貓R春袋·Cat (有圖)

升級  22.59%

二星會員

金帝苑 Cat (winning11圖片 嚴禁轉載)

[yypp123報告]【金帝苑】淫貓R春袋·Cat (有圖)
http://sn11.cc/thread-2145854-1-1.html
註:Cat 通常返 12:00-02:00 / 162cm

有圖有真相

年齡約中,身高約160皮膚白滑,身形都幾好

大食少婦Feel,可食用,波34C波好好揸手

沖涼時挑逗,帶動氣氛得宜,我哋大家都主動

磨佢patpat係我嘅指定動作,bm絕冇冷場

R袋有技術,相信都係佢絕招之一

去做水簫時,初步估計已經知有料到喎

上床纏綿一輪先,瘋狂地俾佢洗禮,更比上次LV更瘋狂,對淫眼望住我好似要強姦左我咁,咁我唯有乖乖地就範啦

去到吹功,用淫眼神望住我吹同奶,呢下真係顯功架,加上佢技術都有返咁上下,真係除時走火,好彩小弟都有啲功力,留番啲子彈對付佢

插嘅過程,囡囡完全開咗自動波先,女上,呢個過程我覺得有啲瘋狂,哈哈,好似之前咁講俾佢強姦囉,轉男上,要主動番,我兩手按實佢兩手,下身瘋狂式擺動抽插,一加大插果下,插呀插,Cat叫得越大聲,我就越起勁,一邊揸住佢對波一路射出嚟完事

總結:呢件小野貓,真係不易應付,大家搵佢指教要儲定能量

註:yypp123報告-金帝/春秋
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  5.83%

三星會員

呢隻淫貓,久不久都要帶條多春魚去餵吓佢

升級  0%

二星會員

個躉幾大!