winning11

查看: 39144|回復: 33

[金多港] 首發:[高級方飽報告]【金多港】食相頭及身材·19號

升級  10.37%

二星會員

首發:[高級方飽報告]【金多港】食相頭及身材·19號
http://sn11.cc/thread-2149272-1-1.html

最近上網睇返最近播的龍珠Z, 令我記起其中人造人16,17,18,19,20號不同嘅角色及劇情,睇睇下呢啲號碼,不期然又想起金多港這些號碼,下面細路又不由自主蠢蠢欲動,咁就廢話少講,拿拿聲換衫出發去金多港捧下場餵飽個細佬先,仲睇乜鬼龍珠,而金多港都係我其中一個經常去嘅場。

上到金港之前當然上網睇定邊個號碼合心水,見到19號上牌,就你啦,等你好耐了,19號之前有食過,但唔太見上牌,今次有機會當然拿拿聲再約搵返歡愉的感覺啦。

入到房見囡囡入嚟,問候幾句立即快速除晒底衫褲做正經事了,19號見我咁積極,都細心幫返我逐件剝光豬,到沖涼部分,19仔有做水簫,一路坐在櫈仔,望住佢錫我蛋蛋,都係一種享受。

沖完涼,我就大字形瞓係床繼續享受第二部分啦。瞓係到望住19身形,就介紹下啦,19身高約158左右啦,細細粒係我杯茶之選,但身形十分好,大波好正軟霖霖好揸手,起碼都有35-36 ,應該D級掛,呢啲波size我未必咁識,有錯唔好鬧我,之後我做背同毒龍我都唔好,所以例牌skip, 正面瞓係到囡囡錫lin 技巧不俗,好舒服的感覺,面對面時有碰碰車,囡囡話一向唔會大車, 呢層我當然扮晒君子,尊重囡囡啦。心諗一陣仲唔大大力插你補償返。
錫完lin, 囡囡咀唇慢慢游走到下體細路部份,到吹奏技巧方面,囡囡屬中上,一路睇住囡囡前後吞噬本人腸腸,感覺一流,跟著我唔夠喉指示囡囡再錫多陣蛋蛋,望住佢細心奶我袋底,有滿滿嘅征服感。

吹到咁上下,終於到戲肉部份,囡囡問我想做未?我當然二話不說應承啦。19號瞓低,我張開佢雙腿,順便欣賞下佢妹妹,囡囡毛毛都算多同整齊,塊鮑魚不錯,我用熱辣辣嘅腸腸磨幾下鮑魚面,就輕輕慢慢進出囡囡隧道了,望住細佬出出入入,又係人生一大享受,一邊細聽19發出輕輕的呻吟聲,我不期然的逐漸加速推進,囡囡隧道濕濕暖暖,帶來我無可挑剔的快感,隨著加快的抽插,19發出更大的呀呀叫床聲,我心裡真的十分爽,一邊提著佢雙腿,一邊抽插及享受她的呻吟聲,已經就快頂唔順,所以成機又要求轉過姿勢再來,我話想轉狗仔式,囡囡即配合彎腰屁股對著我,我腸腸對準洞穴,狠狠插入,今次一邊揸住囡囡個波,一邊插,插返幾十下,本人心思思又想用返傳統傳教士體位,因呢個體位,係小弟心儀嘅派彩體位,最後關頭一定要採用,就好似騎師在終點贏馬揮鞭一樣,咁就在囡囡喘氣呼吸聲同呻吟聲混雜中,抽插唔知幾多下,細路終於忍唔住大爆發,感覺細路逐下逐下被夾住夾住咁中出,真係唔想抽返出來,最後望住我儲左幾日嘅米青慢慢流返出來,完美完成今次嘅歡愉享受。

最後來個總結和評分:
樣貌:80分 中上
年紀:30尾 估約
身材;90分 (目測估36,24,36)
波路:大波 經檢測後真波
服務:80分 滿意水平

19號囡囡一定係我首名返食之選,但當然會再試吓其他囡囡,一直聽講金多港17-20號都唔錯,但18好似冇左,今次係小弟第一次鼓起勇氣征戰後出報告,之後再出報告同大家交流下,多謝欣賞。

註:高級方飽報告-多港
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  10.37%

二星會員

謝謝版主

升級  33.24%

四星級會員

謝報告,可唔可以比較下17?

升級  10.37%

二星會員

17號我都未試過,下次試完比較下! Haha

升級  33.24%

四星級會員

高級方飽 發表於 2020-3-4 14:38
17號我都未試過,下次試完比較下! Haha

身材正呀,試得過,但唔知幾時返

升級  10.37%

二星會員

ff9000 發表於 2020-3-4 16:09
身材正呀,試得過,但唔知幾時返

係呀!呢個我都想試,3味,但暫未見佢返, 下幾個目標仲想試埋11同31號

升級  33.24%

四星級會員

高級方飽 發表於 2020-3-4 16:16
係呀!呢個我都想試,3味,但暫未見佢返, 下幾個目標仲想試埋11同31號

31呢啲點都要試,我就撻佢唔著不過當集郵。。。11睇報告幾好又係3味女我都想試

升級  10.37%

二星會員

ff9000 發表於 2020-3-4 16:23
31呢啲點都要試,我就撻佢唔著不過當集郵。。。11睇報告幾好又係3味女我都想試 ...

31同11今日都見佢上牌,一陣收工睇下約唔約到先,師兄有冇試過19? 有冇得比下,你講到我又心郁郁

升級  33.24%

四星級會員

高級方飽 發表於 2020-3-4 16:32
31同11今日都見佢上牌,一陣收工睇下約唔約到先,師兄有冇試過19? 有冇得比下,你講到我又心郁郁 ...

冇呀,金多5味場好小去,只試過17,31,高挑走肥有波

升級  44.07%

二星會員

環入中出,唔使慶合合攪上套,中出無障又令人舒暢,不過我都係未有如膽量喺指壓咁做。

升級  10.37%

二星會員

真係試過返唔到轉頭

升級  17.41%

二星會員

nice green report, 69 ok?

升級  10.37%

二星會員

kfung 發表於 2020-3-4 18:22
nice green report, 69 ok?

Thanks, properly will not do it in first time, this depends on girl feeling

升級  5.58%

三星會員

想問19有無環保

升級  10.37%

二星會員

有呀、可環保

升級  53.33%

一星會員

身材相頭同20或舊81(唔係現役)點比?

升級  10.37%

二星會員

gbison 發表於 2020-3-6 16:45
身材相頭同20或舊81(唔係現役)點比?

舊81號係幾時左右呢?如對囡囡沒深刻印象,有時會忘記左啲號碼,81唔知食過未。如比我比較下,相頭同身形,19應比20優勝,唯一輸的是就是服務

升級  3.5%

三星會員

發唔發車牌,如果發車牌就正,69完就車著中出,想起就硬!

升級  27.25%

三星會員

懷念舊81號