winning11

樓主: zero2007

[太 子] [zero2007報告]【太子】一個價錢兩種享受·敏兒

升級  30.67%

三星會員

[zero2007報告]【太子】超值之選一個價錢兩種享受·敏兒
http://sn11.cc/thread-2150557-1-1.html

話說最近因為少運動,啲根骨硬晒,加上早兩日搬嘢唔知係咪整親條腰,所以Candy介紹咗個師傅級人馬鬆吓。

報告: 敏兒

樣貌: 7/10,35+ 順眼有化妝,眼大大有啲似前亞姐利智。

身材: 7/10 囡囡身高5尺5左右,做開瑜伽少脂肪,無公仔

波路: 7/10  天然B至C波,吸手波

腿形: 7/10 正常比例

周感: 舒服

過程: 疫情下敏兒由尖東大骨場轉到太子服務,呢個囡囡有齊推拿按摩証書,佢仲有護理牌可謂多材多藝。沖涼功夫就一般般,都有水簫。先嚟Part B,去過邪骨就明我講咩。佢講明唔做毒龍,直接做前面,先互啜兩點,再吹簫,有69,跟著女上,男上,推車,派彩!由於要做Part A,所以今日無留力狂轟,敏兒比我攪到出晒汗,大叫頂唔順!講番Part A,佢手骨的確唔錯,用咗廿分鐘就將我手手腳腳都鬆晒,響完第一次鐘都無停手,堅持做晒雙手雙腳,值得一讚!

服務: 9 囡囡話之前大場唔比做PART B,所以功夫欠奉,但如果有師兄想出吓火又想做推拿,我誠意推介敏兒。

投入: 7 囡囡反應好真,叫聲好聽唔做作,入戲。

整體: 9 可以返食,囡囡尖東大骨場收六七佰一粒鐘無Part B,依家呢個價錢有齊兩味,實在係燒鵝味道蔗渣價錢!佢只會做到六月,要約快手。

註:zero2007報告-太子/鳳城/春秋/來閣/金田
Superadmin

升級  76.67%

一星會員

疫來順受!環保是節約美德!

升級  62%

三星會員

chengwingkeung 發表於 2020-4-3 15:32
其實師兄成日話施暴就地正法係咪環保攪掂

我都想知喎

升級  30.67%

三星會員

嘩!原來仲有角色扮演玩,上次已經見有師兄同佢扮機師空姐,睇嚟佢好快成為紅牌。

升級  20%

三星會員

聽落似 前金田 80號

升級  10.08%

三星會員

敏兒無環保,佢有練開瑜伽,我搵左作幾次佢自己親口講,佢話試過有1個客偷偷唔帶入咗2下比佢大大力踢開左

升級  19.17%

9萬

3萬

金卡會員

多謝敏兒的報告
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632