winning11

查看: 7595|回復: 12

[金 田] [S623報告]【金田】白滑粉乳魔笛·82號

升級  45.56%

二星會員

[S623報告]【金田】白滑粉乳魔笛·82號
http://sn11.cc/thread-2161135-1-2.html

昨日午飯時間又係奬勵下細佬先,想搵60大戰,打電話問60幾時返,答12半左右,就啱時間上去入房等,20分鐘後鐘房入嚟講對唔住,60有事返唔到,問可找另一個靚女,我話要100,答有排都未得,咁我話要大波嘅,答30、82現在有位,30之前食過,82未食過,叫82入嚟睇吓。

轉頭82推門入嚟,未見樣先見一條5吋事業線粉白大波出現眼前,入到嚟用手同我細佬打招呼,我就用血盆中口係佢事業上打招呼,我話原本約咗60但冇返,佢話同60係同鄉姊妹,仲話唔到細妹家姐囉,幾搞笑,佢除裙我就望下佢身材,5呎度高,35歳以上,樣普通C9好笑容,不用破冰,三圍目測,34C-27-33細粒小肥,皮膚白滑冇公仔,對波唔墜幾靚,我順手揸下對大波波驗貨,軟熟百份百真波。

沖涼先用對大波磨下我上身,真波磨係零舍舒服,再揸細佬磨脾罅鮑魚,出入之間好似有種環嘅感覺,再轉身素股磨,又有另外一番風味,水簫時佢先含口熱水才吹,有深喉,冇齒感。

上床我話飛毒龍,佢先用對波尖係背脊遊走,再用波慢慢磨。轉正面,佢先用對粉白大波係我面前蕩蕩下,引我將塊臉藏落乳溝度,再用手揸住兩個軟綿綿大波洗臉,嘩正呀。之後開始啜我雙Lin,再慢慢向下啜落春袋,跟手一口含住我枝玉棍開始表演魔笛口技,先由龜頭開始半吋半吋咁慢慢一邊入一邊用條舌頭打轉咁含入去,入到底頂住喉嚨就用喉嚨吸下吸下,再含住用舌打轉磨慢慢抽出,條舌好似玩魔術咁包住我枝玉棍轉來轉去,如是這一出一入多回,有幾次含到底深喉時,我就係咁抽插,佢一樣頂得住,我幾次差D走火爆,吹咗都幾耐,好似想吹爆我,我怕走火都係叫佢坐上嚟鮑魚磨棍,佢一嘢就同我戴袋磨,我話戴袋點磨,梗係唔要戴袋磨才感到興奮,佢話怕磨磨下入咗,我話唔會,我教你點磨,佢又同我除咗個袋聽我講點磨,磨磨下佢話好興奮,要上套入,82細粒坐上面

前後磨,我就挺起腰一上一下拋下拋下,幾過癮。

到我在上面,先用龜龜頭係鮑魚外圍磨下再一野直入到底,才慢慢抽插,唔知係咪人細粒,陰道有D緊,插得幾下佢開始有高潮,陰道內壁震震下,開始有收音機,入到子宮位有吸啜感覺,使到細佬都高潮,怕爆就轉狗仔推,一邊推一邊望下床側塊鏡,映照住22跪低時對靚波蕩蕩下好有觀感刺激,我一手揸波一手揸蘿一邊抽送幾十下,再轉返前面插,邊插邊望下對波才發覺佢對波瞓係度好似二十幾歲女嘅波,Lin頭係平好吸引,我即刻含住佢粒細奶頭啜,插插下突然鐘響,我就叫82用手打飛機,佢吐D口水係龜頭打爆咗,跟手一齊沖涼。

如果鍾意搓大波同享受吹簫嘅或玩掛鼓嘅C兄,82係唔錯選擇。

註:S623報告-金田/三川/來閣/金豐/雲來
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

升級  38.15%

二星會員

好似幾吸引,下次試吓先

升級  0.37%

二星會員

好似幾吸引 多謝師兄報告

升級  2.59%

二星會員

要試下先

升級  1.11%

二星會員

點解打飛機?

升級  45.56%

二星會員

同22做愛時係有互動交談,所以不知不覺就做到夠鐘都未發射,我為有叫佢打飛機可以快D射

升級  84.81%

二星會員

究竟係22定係82?

升級  45.56%

二星會員

一直企硬 發表於 2020-11-12 13:25
究竟係22定係82?

係82呀C兄,因上星期上食過22所以寫時冇為意,

升級  56.67%

一星會員

35歳以上.......before 40?

升級  45.56%

二星會員

應該唔過40掛?因佢生得細粒又白淨,身體又冇乜紋,所以我估35+

升級  56.67%

一星會員

大波正呀。樣點呀

升級  45.56%

二星會員

順眼C9,但好笑容笑起時雙眼好似腰果彎彎地,披肩長真髮,出房門時後面看似D90後。

升級  56.67%

一星會員

係唔錯...