winning11

樓主: kongtauwong

[性 知 識] 聖人模式與多重射精

升級  7.04%

二星會員

剛有師兄提及過聖人模式的話題.他說每次造愛時都好有衝勁想高潮射精後能夠再接再勵再造多一次
但每一次都事與願違.因為每一次高潮射精後就立即進入了聖人模式.提不起勁再來了
其實正常男人每次高潮射精後的確係會性慾大減至零的.如果要回氣再來年輕的都可能要十多廿分鐘後
如果想再來一次的意志不夠堅定那就連回氣時間都可以慳返了.相信大家男人都肯定很多進入聖人模式
經驗.當時的感覺應該都不用多講.我個人覺得只可以話聖人模式在一般正常造愛過程是不能避免的.
如果想回氣再來往往第二次都未必能夠獲得高潮射出.是吃力不討好.
  其實大家有冇想過不如試試把自己的高潮感覺、過程拉長.這可能你會在造愛中得到更多滿足感.
小弟本人之前睇過一些教學心得.誤打誤撞訓練到自己能可把高潮時間拉長.借此跟大家分享分享
  大家都很清楚高潮和射精是膽拖來.整個高潮射精往往只可維持數秒時間.比你衝盡10好未呢?
在這高潮射精能夠為你帶來無限的快感.但快感過後就即時跳入聖人模式即時cool down其實都幾可憐
現在大家可以打破自己舊有想法.其實高潮跟射精是可以分割的.在網路上可以搜控制射精.多重射精
會有很多片可參考.大家可以跟住短片來練習的.
  我個人經驗.開始時一定是從打飛機開始.你需要一邊睇住av來打.必須要用ky來配合.乾打是不能成功的
正常情況下自己打飛機一般幾分鐘就會高潮射精的.但在練習時就必須要忍.你可以起勢咁打.但感覺到
自己要射前就必須要停手.如初練習可把這時間預前一點.你開始只要感覺到自己有小小射意就要停止
你可以用手指按摩下春袋來保持興奮感又不致於軟下來.你感到射意減退後就再一次衝擊盡量磨擦龜頭
範圍.相信一分鐘左右你又會出現射意.此時再停下來.以上過程可連續多一兩次之後.你再衝擊龜頭想射出
時再停.正常你今次就會射出精來.可能是噴出可能是流出.你會有點似痾尿般的暢快感覺.但係出來的是精液
當你這次射出後其實你還未真正進入高潮感.但由於已射出了部份精液.你會感到JJ會有小小放鬆的.
那時你正正就會處於一個高潮邊緣狀態.你現在需要再繼續刺激自己龜頭.這時你每一下感覺都係最接近高潮的
但因為剛才已射出精液所以不會很快又令你有射意.這樣你就成功把自己最興奮的高潮邊緣感拉長了五.六分鐘
應該不是問題的.到再有射意時就重複較前的步驟停下來讓精液再次在未高潮下流出來.如你的狀態好很可能可以
重複幾次射精.當你覺得夠皮時有射意就可盡打直接進入高潮.完事後可能你已經玩了接近8.9個字.應該會有腳軟
感覺.只要大家多自己在打飛機時練習其實是可以連續射精幾次的
  當你在打飛機中成功可以令自己多重射精後.第二步就可以去飛機場作高一級的訓練.因為骨場技師的動作你係不
能估計的.所以開始前一定要跟技師溝通好.你要讓她知道你想射時就要停手.你一定要給她清楚訊息.往往技師只要
Chok多一下半下你就即時爆精出來進入聖人模式.所以溝通是很重要的.當然你要遇到一個可以這樣配合的技師都係一件難事.我自己就找到3個能夠這樣配合我的技師才能可以作練習.當中交了不是學費
   如果你連由別人的手上都可以做出連續射精那就恭喜你了.你現在就可以再找實戰伴侶嚐試.我個人經驗如在真實造愛中的連續射精是難道再高一點.但都可以做到的.最好不要帶套.因為如果你帶著套在第一次出精後.套子很容易滑出.不帶套下你連續射出時女方亦會感受到你在體內射出而進入高潮的
在造愛過程中可能因為女方的擺動從而令你不能自主停下來達到高潮射精的意外.那你緊記如果有小小射意前
可以偷偷用力按按自己的.會陰.位置即屎眼和春袋中間前列腺脹起位置.按下可有效減少敏感度的.

祝大家能夠成功

升級  84.07%

二星會員

高手教路…多謝多謝

升級  41.48%

二星會員

即是一次射精,分開幾段時間射,每次射小小,所以碌鳩就唔會軟?

升級  7.04%

二星會員

Wish3388 發表於 2021-6-1 12:17
即是一次射精,分開幾段時間射,每次射小小,所以碌鳩就唔會軟?

不是一次射精分開幾次射。可參考下面連結
https://xhamster.com/videos/clos ... mshots-4hit-7131055

升級  41.48%

二星會員

師兄:簡潔、重點、是否想延遲射精,嘅練習?

升級  7.04%

二星會員

Wish3388 發表於 2021-6-2 11:06
師兄:簡潔、重點、是否想延遲射精,嘅練習?

不是延遲射精 而係要做到多重射精
這就可以把你的高潮感拉長。如成功嘅
整個高潮感覺可由幾秒變成二三十分鐘的

升級  41.48%

二星會員

kongtauwong 發表於 2021-6-2 11:40
不是延遲射精 而係要做到多重射精
這就可以把你的高潮感拉長。如成功嘅
整個高潮感覺可由幾秒變成二三十 ...

多謝師兄提點:你嘅更高深技術,我真係領會唔到,我只係練成延遲射精,已經可以享受人生,暫時我覺得足夠啦,多謝你更高新技術提點!

升級  7.04%

二星會員

Wish3388 發表於 2021-6-2 11:45
多謝師兄提點:你嘅更高深技術,我真係領會唔到,我只係練成延遲射精,已經可以享受人生,暫時我覺得足夠 ...

有機會希望你都能夠試試多重射精的玩意
如果女方能夠配合她還會很滿足。因為佢覺得可以
把你完全征服

https://xhamster.com/videos/foot ... irting-x-3-11171468

升級  3.67%

三星會員

試過二段射精,但講真個人覺得冇一次射盡咁爽,二段射D高潮感有小小到喉唔到肺,所以都係集中鍛煉持久力好D

反而男潮吹爽好多,射完再噴盡,真係好似身體被掏空,當然要囡囡手勢夠好夠耐心先可以成功

升級  41.48%

二星會員

男潮吹俾我感覺係,驚喜、神奇、喜悅、解放自己,成個人輕鬆晒,因唔係次次得,射唔出果時,反而令到我個人更加攰。
因為得唔得之間感覺都係一樣,酸軟、麻痹、興奮、過癮、在幾秒時間射精感覺又來啦,射就射啦,連續射兩下都係空炮,
跟住可以大解放嘅就會狂噴,潮吹感覺一閃即逝,如果冇噴,你都會感覺到,連續高潮,短時間內連射幾次。

升級  1.11%

二星會員

男潮吹其實點玩法,聽就聽過

升級  66.67%

一星會員

有埋片學,勁呀

升級  96.67%

一星會員

謝謝教路!