winning11

查看: 4455|回復: 3

[新都會] [竹林深處人家]【新都會】鄭融加鄧穎芝·06號

升級  61.85%

二星會員

印象中以前做過呢位新都會6號佳麗,不過唔記得佢喺邊度返工,佢又好似怕怕醜醜咁唔想透露咁,最後佢都有講番自己喺邊度做過,舊相好見番當然感覺良好,尤其係佢俾我印象極好。

咁要講下佢個款,嬌嬌小小朱茵當年最Fit身形,小腰走肥波凸凸,咁又高過而家鄺潔盈,唔係高妹,皮膚就唔係白淨型而係健康膚色,又令我諗起鄭融同鄧穎芝呢種小辣椒,樣cutie但又帶點姣,加埋佢吧聲好嗲細佬女嗰種,成日都嗯嗯咦咦,典型姣貨。

揼力得招呼仲得,基本諗到都有得玩,咁我先背對佢enjoy一陣先,手掃pat pat腳轉身就掃心口兩粒提子,波推當然唔少得然後演奏,呢下我開始檢查佢架生,仍然係滑滑波挺大髀又滑pat pat更滑,手指檢查仍然超反應好快搞到我手指唔再乾,正式開波我抱起佢即衝,又埋牆撳住佢逼佢埋牆,又返床玩女上,然後都差不多,然後就沒有然後我俾佢坐爆了。

平平又一餐唔使七舊,下次會用消費劵玩,招呼係幾爽。

升級  1%

三星會員

鄭溶嬌小又姣,係我杯茶!

升級  83.33%

一星會員

鄭融feel, 好砌呀

升級  93.33%

一星會員

細細粒,好好砌 ,正野喎,師兄