winning11

查看: 4916|回復: 3

[飛 翔] [世華報告]【飛翔】青春無敵·38號

升級  92.25%

三星會員

睇奧運都係鍾意睇女仔項目多啲
尤其體操咩國籍都鍾意睇
化個妝好靚又睇到兩條腿
加埋啲音樂更加好睇
主隊日本妹更加好睇
唔好話我撐日本妹唔支持港隊同中國隊
每次睇到日本妹比賽令我諗起一班日本AV妹

今次搵咗飛翔38號
又係青春無敵佢俾我感覺係初出茅廬怕怕醜醜咁
曾經有朋友問我鍾意靚女保守定樣貌普通但豪放
我兩者都鍾意有骨揼就得啦
但樣普通係無得改保守就有得改
只要玩得埋傾得埋就可以改變對方
呢啲係互動對住保守型女仔可以慢慢嚟
跟住好快就愈玩愈放呢位38號佳麗都係一樣
最初怕醜有啲保守但我隻手慢慢引導佢
結果佢自動解開晒俾我玩
呢樣要讚

返轉頭講下骨技原來佢都算有心機
力度係有待改善相信磨多十日八日兩星期佢會進步
推油都好有心機招呼就好似之前講佢漸漸變得放
抽完水就感受下佢搲pat pat同body
技術都唔錯又係細心然後就係演奏動作
呢樣就大師級了我估佢呢方面經驗都唔少
女上係頭盤先一時扶我腰一時撳住我膊頭一時就將個人移後少少雙手撳住我兩邊大髀
完全係自動波式服侍再嚟佢180度轉身背對住我
似乎佢都有點疲態但同時我估到佢想我後推
咁我就承傳佢囉到我撳佢膊頭又扶住佢腰後進
好似同佢玩咗好多次咁相當合拍
有落過床企住玩最後都係傳統少少喺豬肉桌上完事

後生妹有咁服務當然要讚
七張紅魚加兩草做家用另外係兩草俾locker阿哥
報告完畢下次再談

升級  83.33%

一星會員

下次試38先...

升級  50.2%

四星級會員

呢輪飛翔啲女都幾掂........
評價唔錯喎
孤單的人孤單一個,等這感覺是最好而你我與他在世間無數,過去永遠都好又等另一些苦惱,這是人生終於會遇到

升級  95.25%

三星會員

最緊要夠青春又玩得............

支持多啲後生女入行做骨妹