winning11

查看: 12665|回復: 8

[金帝苑] [flirtqueen報告]【金帝苑】痴女毒龍鑽·Cat (有圖)

升級  90.37%

二星會員

金帝苑 Cat (winning11圖片 嚴禁轉載)

[flirtqueen報告]【金帝苑】痴女毒龍鑽·Cat (有圖)
http://sn11.cc/thread-2182688-1-2.html
註:Cat 通常返 12:00-02:00 / 162cm

有圖有真相

早兩日打邊爐食蠔,個壯陽效果真係勁,搞到晚晚發春夢,行街都扯旗,最終搵咗Cat姐救火,一打電話去唔使等即刻入閘。

Cat姐一入門口一身粉紅三點式裝,姣婆笑吟吟咁望住我,我心諗一陣畀你見識下我金槍人嘅威力。嘅然佢咁主動咁我都唔客氣,抽下水先,隔住條褲我細佬半硬磨下佢大髀,之後來個坦克車牌,雙手驗下對波,應該有C級,單手未必可以掌握,唔太覺有硬物。

之後快速解甲,一齊沖涼都唔馬虎,錫lin同水簫都有,沖涼最緊要洗乾淨後門,出到去床扒低,開始做佢嘅招牌獨門絕技毒龍深鑽。之前因為疫情有一排冇嚟呢度玩,儘管我都覺得自己算係有經驗嘅毒龍鑽老手,都有啲招架不住。佢之後要我趷起個屁股狗仔式姿勢咁比佢轉,越轉越起勁,仲一路轉一路呻吟,好似好享受同我個後門打車輪咁。

之後轉前面環保吹簫,喺上面欣賞咗一陣吹簫,細路已經好硬。我個咀咁得閒,梗係要叫佢轉過嚟玩69啦,等我都刺擊下佢妹妹同埋個後門。個妹妹冇咩味道,無甜KY,毛量都算係多,但係無阻我成功搵到個粒敏感提子。我自問都算係個奶西專家,條脷功夫都唔弱,上下游走妹妹同後門之間,好多女都會畀我奶到震震下發熱出真水,當然佢都唔例外。

最後上套策騎,呢一刻我細佬真係超硬隨時都派彩,所以女上快速策騎咗一陣就叫佢停,玩後背位式由我去控制速度,抽插一輪聽到有水聲,成個大髀都係水,隻淫娃都真係水量充足。最後轉男上插咗十幾二十下就忍唔住派咗彩。

完咗之後仲未夠鐘,沖沖身,佢用自備嘅按摩棒幫我推拿一陣,去指壓原來真係會有指壓,按摩都幾夠力。呢條女可以定期返食,應該唔會失望。

註:flirtqueen報告-金帝/金田/鳳城
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  5.83%

三星會員

淫貓有咁多粉絲係有原因,佢手事後按摩都值得回味,性價比高

升級  80.75%

三星會員

佢話個支係"神棍"嚟,我即時笑咗!

升級  0.92%

三星會員

毒龍鑽咁出精最爽

升級  40%

一星會員

深毒龍  好想試下

升級  60%

一星會員

好想試下毒龍

升級  40%

一星會員

我都想試下毒龍