winning11

查看: 5048|回復: 3

[麗 晶] [野猴報告]【麗晶】試到新本地青春派·阿君_32號

升級  1.72%

四星級會員

上個月初試咗麗晶62號瑩瑩跟手係每個星期三或四都係翻啅佢
即係做咗四次了都幾誇張除咗屋企老婆佢都陪足我成個月

終於都換人了唔係話瑩瑩唔得呢個bg咁正都唔會悶
只係又有新女當然要食下頭啖湯但當然我唔係佢第一個客

呢個新女係32號阿君係青春陀地妹後生女
年紀我覺得睇到目測一定唔夠30歲大概可能得25-26歲左右

眼大大瘦身形腳幼唔肥中等高度中等波路
當然未至於MK妹無波貧乳嗰種以佢偏瘦的身形係啱比例

揼功又估唔到佢都有番啲功夫
以為佢都係無力初哥但原來都夠力位又唔錯

32話呢度有師傅教不過教同學同真正揼係兩種事
佢而家都係做咗幾日會繼續學不過佢話第一感覺唔可以衰

即係第一下舖好毛巾撳腰嗰下一定要夠力俾客人覺得自己夠力夠準
之後自己可能唔夠力就轉踩背咁就可以俾人感覺係不是交行貨

招呼又幾得喎以前做後生陀地妹就好似黑馬王子一句對白:換個姿勢都唔制
32就超主動先係rpp後有淺body然後深入唱歌仔一浪接一浪

當然都係佢主動表演騎單車唔使著黑皮褸
真係要唱番句我為何讓你走因為你實在幾高質素又玩得

後生女皮膚係滑啲尤其32對腳大髀pat pat位超好手感
後推亦係一個感覺良好姿勢啪聲自然強勁

佢都反應幾自然把聲同表情而佢都有少少抽搐動作
呢啲無得呃唔係我話勁而係佢都易動情

又係一個返食指數極高的bg
可能又好似食62瑩瑩咁我又要連食32阿君幾次了

You will never walk alone. Liverpool is the best.

升級  83.33%

一星會員

嘩, 好吸引啊...

升級  98.08%

三星會員

最好當然係多啲青春女仔加入做骨妹

最愛Hebe

升級  40%

一星會員

請問知唔知佢返咩更呢?

升級  60%

一星會員

請問雙鐘連代支又啪啪,共要付多少銀両?