winning11

查看: 5245|回復: 4

[新龍觀] [野孩子報告]【新龍觀】身材同招呼更勝以前·36號

升級  54.92%

三星會員

睇到你哋36新龍觀報告我都諗起係咪同一個人,再睇下大家的內容就100%係同一人,眼大樣靚女人味好重但又唔係年紀大,可能係佢身形夠S玲瓏浮凸類型,難得係佢比幾年前瘦咗兩三個碼,大髀肉細咗小腿又幼咗,手臂又幼咗,簡直變成另外一副身形,潮流要走肥可能因為咁所以沙律就keep咗

最重要都係對波無減到size仲係維持咁勁,圓加挺又好手感加埋條腰都幼咗,我就除咗揼之外雙手都無離開過加上咁耐無見係舊相好,自然更加唔會放手,佢都仲係咁揼得,開背落手好重力夠位又準,通常啲人話第一下一定唔可以留力咁俾客人一種有心機揼感覺,36呢方面就真係好揼得

唔止背連腳同腰都好重力,係小腿就細力啲或者係溫柔D,陀地妹佢都算幾揼得,招呼又係比以前更加掂,係每個step都improve咗,rpp啲位同手勢細膩咗波地都一樣仲要下下中目標中要害,當然我都聽到啲客氣話例如讚我勁過以前咁我又讚番佢前奏勁過以前,要再讚就係佢食嘢動作更加深入徹底,到正式開始合體後佢就成個貓咁腳纏住手又撳住我唔俾我郁咁,女人呢期要話事我就捱下義氣先囉,咁上下見佢攰就換角色推又又後推又有,以前托高腳有啲困難用力而家佢瘦咗就唔同玩法,簡直同以前兩種感覺更加覺得佢仲好玩過以前

六舊半又真係無投訴兼超值添...

明知愛這種男孩子,也許只能如此,但我會成為你最牽掛的一個女子。

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

我最鍾意女人味重d囡囡,一定會去試36。唔知係返邊更?

升級  54.92%

三星會員

elsa168 發表於 2021-9-13 10:35
我最鍾意女人味重d囡囡,一定會去試36。唔知係返邊更?

早....

點零鐘上到去已經可以入房
明知愛這種男孩子,也許只能如此,但我會成為你最牽掛的一個女子。

升級  1%

三星會員

謝謝,中午更啱晒我!

升級  54.92%

三星會員

elsa168 發表於 2021-9-13 15:10
謝謝,中午更啱晒我!

師兄覺得呢個36如何呢?