winning11

查看: 2395|回復: 7

[金帝苑] [boydata報告]【金帝苑】初遇三粒鐘愉快過程·貝貝

升級  6.67%

二星會員

[boydata報告]【金帝苑】初遇三粒鐘愉快過程·貝貝
http://sn11.cc/thread-2183204-1-1.html

今日無無聊聊咁經過創興,忽然諗起對面街果間金帝苑,我未幫襯過只係網上win11經常瀏覽,有睇討論區,時尚讚好貝貝,亦曾經網上預約,好多時貝貝都係Fullbook,於是試吓運氣,真好彩竟然話佢剛剛返工,於是即刻book,過對面上樓,一上到去,鐘房哥哥好有禮貌,問我有無約,我答貝貝,佢就帶我入房,房間感覺大,有塊大玻璃,我等咗大約十分鐘,貝貝推門入房,我因重末見過佢,感覺上係一個樣貌甜美的人妻姐姐,佢一入嚟見到我,就好似見到一舊小鮮肉咁,攬住我用一對大波貼實我body,貝貝係咁車埋嚟濕吻我,可能我無食煙,我係濕吻中感覺到佢有煙味,濕吻中我條脷幾乎比貝貝佢啜咗落肚,濕吻過程中貝貝果隻手不規矩,'已經不停咁模我支興奮状態中的剛炮,我當時對第一次見面貝貝的感覺上,佢係一個好似幾年無同異性做過愛嘅,性飢渴人妻一樣,繼續話題,貝貝佢又係度輕輕吹吻我的耳珠,細細聲咁同我講,你弟弟好曳呀好硬呀,佢就即刻跪低,拉開我衭褳,好驚喜咁,嘩咗一聲好靚好大呀,就將我的剛炮吞噬於貝貝口中,貝貝的快慢吞吐,好舒服再加上佢一對圓碌碌淫蕩眼神再加上甜美笑容,加上淫笑聲望住我,我已經忍唔住萬馬奔騰嘅子孫,衫都未除凉都末冲,已經狂射入貝貝口中,我好唔好意思咁講,我哋都末冲涼會有啲味唔好意思,貝貝佢笑笑咪咁講唔怕,笑咪咪咁吐番我的子孫出嚟,佢同我講你睇吓你幾多嘢,半茶杯都有,跟住我見貝貝佢除衫,當堂瞪大咗眼,眼前的貝貝圓碌碌嘅身材,白雪雪的皮膚,一對D級波,我已經忍唔住摸落去,貝貝對波好滑好彈手,有一對圓碌碌排球咁大嘅波波掛咗係貝貝胸前,我真係忍無可忍,揸落佢對大波波度,試探係唔係真波,我可以保証,貝貝佢一定係真波,彈手,絕非人做石頭波,有彈性質感強,我一口啜落佢乳頭,佢乳頭已經漸漸變硬非常敏感,我再用手摸摸佢嘅妹妹,貝貝妹妹已經好似四川水災浸咁,浸滿隧道,咁於是入去沖凉,我臨入去沖涼講咗句,我一陣一定要你叫救命,點知貝貝笑咪咪咁話,正話都玩咗咁耐出埋嘢,都差唔多就夠鐘哪,我即刻話,吓我都末開始,貝貝個見我好似唔開心咁,佢同我講,試吓加鐘啦,我話好,於是我見佢拎起房裡個電話問,等咗一陣,佢話你真好彩呀重有鐘,我果陣諗都唔諗,即刻同貝貝講雙鐘啦,佢好似好開心話,即三鐘喎,佢有點疑惑講咗句1080,我對佢笑住講你驚我唔夠錢,我重坐係床度都末入去冲涼,又見貝貝佢走入沖涼房用漱口水,漱漱口,貝貝佢即刻又再坐埋係我隔離,二話不說貝貝又低頭再吞噬我支炮仔,我話都末清潔喎,貝貝佢好姣咁話怕乜啫衰鬼,比佢咁含法唔硬就假梗係又硬啦,佢讚我支炮仔,好靚呀,紅仆仆,好似個紅磿菇頭,支炮仔又好似初生B B手仔咁粗,佢一講完二話不說佢包膠就撑開佢對腳就坐咗上嚟,貝貝.,佢真係多水,我支粗炮仔都粗都好順利咁插咗入貝貝個濕如水塘的洞穴,我見貝貝鄒住眉頭慢慢上下搖著,貝貝佢嘅淫聲狂叫得似喊非喊似笑非笑,係度係咁叫哥仔,大力啲插死我啦,唔好出住呀,我未夠喉呀,佢一對彈性充足波波壓住我嘅胸膛,弟弟係比一個包膠中亦感覺到緊窄濕滑肉穴包著套動,我同貝貝講我就快忍唔住,貝貝刻起身想抆番出一刻透透,但我又射咗了,除套跟住佢用手揸住我炮仔,一齊入去沖涼,佢同我講使乜咁心急啫又出咗啦,我話我哋大把時間三粒鐘慢慢玩啦,冲凉果陣貝貝大股磿炮仔,雙奶夾炮舌舔龜頭,水中簫,冲冲吓,我真係又忍唔,貝貝又用大屁股磿炮,我襯佢磿磿吓,J J磨股縫貝貝佢話我,衰鬼你真係好曳曳呀,叫你出去慢慢玩又咁曳曳,不過佢好配合我,係咁搖個大屁股縫好舒服,更重令轉頭同我大車濕吻,我係不作出聲吓,佢笑住講我一陣唔夠喉你吓,終於清洗完出去,佢叫我瞓低休息吓,貝貝佢又用渾身解數,先錫我乳頭,跟住來一個慢簫好淫蕩的眼神,望住我同我講,我想舒服呀,同我奶吓啦,好唔好,我講句好啫,佢即刻叫我落床,我話乜唔係69咩,佢話69唔好玩,佢叫我跪係床邊,佢打横瞓係床度,將一雙大腿打開,在微弱昏暗的燈光下,我仔細地好清楚的一隻肉色濕溚溚的小蝴蝶伏在貝貝的夾縫上,貝貝的妹妹在性經書來說,叫做蝴蝶穴,係一個非常七插的穴,當性經書有提及蝴蝶穴,的特性窄穴,穴內肉紋多,包住陽具時收緊壓迫陽具,能令男士好就收有射的感覺,因為擁有蝴蝶穴的女性子官較淺,易令男性陽具接近子官口,所以擁有蝴蝶穴的女性,就如貝貝一類好快就會有高潮,潮吹之類,離了題添再講同貝貝點玩,於是我埋頭用脷係咁攻貝貝,貝貝之似笑非哭淒厲叫聲,再令我忍無 忍上套企係床邊,將貝貝隻腿浪上肩頭,狂插,插到終於再爆發,三粒鐘就係咁消費完畢,可以講值回票價,總結這個不是廣告,是玩家對貝貝的一個長評價,貝貝樣子甜美,身材,各有所好,服務一定令你樂以不捨,我唔寫咁詳細,對貝貝不公,講完。

註:boydata報告-金帝/翡翠
Superadmin

升級  70%

二星會員

一大舊豬肉都要3粒鐘

升級  73.33%

一星會員

3Q都有嘢出,好嘢?

升級  77.78%

二星會員

584593883 發表於 2021-9-15 19:38
一大舊豬肉都要3粒鐘

各有所好

升級  66.67%

一星會員

犀利 3Q 報告, 師兄真是有心有力.

升級  93.33%

一星會員

玩服務,貝貝一個鐘一定唔夠啊。

升級  80.92%

三星會員

584593883 發表於 2021-9-15 19:38
一大舊豬肉都要3粒鐘

評語中肯。不過燕瘦環肥,各有所好。

升級  96.67%

一星會員

兩三年前試過一次 唔係太肥姐 定係又肥左?