winning11

查看: 7432|回復: 8

[鳳 城] [Kam1971報告]【鳳城】約戰走一轉·8仔

VIP五星會員

VIP會員2023

[Kam1971報告]【鳳城】約戰走一轉·8仔
http://sn11.cc/thread-2183575-1-1.html

今日中午做完嘢又鳩痕,即刻聯絡水餃店鐘房,幾個首選都冇返/時間唔夾,轉試約有好多師兄出過報告嘅牛下女車神8仔,又俾我夾到唯一時段,即落order,去到比賽場地,坐咗陣被安排入房,再等多陣8仔就入閘。

樣貌:5/10,唔使多講,正如Ching們話齋,有d似牛下女車神,但係好樣版,都有化吓妝。
身材:又唔算好高大,目測160cm左右,走肥但有小腩,深紅色細暈中lin頭,估計33B左右吸手波,波地彈性一般,唔算淋。
過程:囡囡一入到房,簡單招呼一句後,行近坐喺床邊嘅我,冇問准同等我示意,就拉低我條褲鍊,用佢嗰吹簫咀一嘢擔落我碌鳩,熱熱嘅口腔配上無齒感,吞吞吐吐,又用條脷奶吓龜頭仔,好C服,當堂扯硬,吹咗一陣之後就放口,提議一齊去沖涼房洗白白,解甲時,趁機企喺8仔身後,雙手摸落佢pat pat,伸手撩吓囡囡條黑色喱士底褲,囡囡load低最後防線後,小弟乘機用碌硬棍high擦吓8仔pat pat,跟著就俾囡囡帶領入浴室。基本沖洗後,8仔開始奶小弟lin lin,另一隻手就chock我賓州,今次喺浴室冇玩其他嘢,淨身後就抹乾上床等囡囡服侍。叫8仔走龍走背,囡囡先由冰火食雪條對我展開攻勢,仲要食到雪雪聲,由慢吞吞含鐵棍到深喉,快速來回奶棍頭至棍尾,加上囡囡嘅淫西眼神望住我又望下鐵棍,再自動轉69請我食鮑,囡囡演奏咗大概15分鐘樂器後,就叫我上套做愛,先嚟騎乘式,8仔毫不惜力咁前後猛郁,西窿開始流出淫水,再叫我男上去吊佢,插入8仔西窿前,例牌奶吓囡囡兩邊lin頭同揸陣波先,跟著M腳插、又托起兩隻腳伸身去後面揸住pat pat插,解甲時見8仔pat pat個型都幾好睇,於是叫囡囡轉狗仔式插,從高望住碌鳩喺佢西窿出出入入,個pat pat兩邊肉彈吓彈吓咁,配襯兩條肉蟲身體嘅撞擊發出嘅唧唧聲同啪啪聲,再喺囡囡叫我快d快d、向前頂多d插佢嘅要求下,最終都忍唔住爆射而出,囡囡立即轉身幫我除套整個事後簫,跟手叫我喺床一齊休息下。吹水期間,大家交流下做愛心得,8仔問我其他囡囡有冇話我耐力好勁,我話邊有咁嘅事,8仔話自己喺場都算最襟吊嗰個,但都覺得我算吊得耐嗰批,佢又話自己唔鍾意扮嘢,做愛要舒服必需要有前奏,同埋佢個人喜好鍾意插佢個西窿要有速度感,唔鍾意節奏慢嘅抽插,冇乜Feel,所以我吊佢前面嗰陣,佢覺得爽d,因為個衝刺感強d,跟著又話其實好驚做到d客熟晒,會覺得悶,好似成日同老公扑嘢扑得多都好悶,又話我下次都唔會再搵佢吊過啦,加上佢覺得有d服務同個客熟咗之後反而做唔到,講到興起之際,鐘聲響起歸家的信號,一齊入浴室淨身,俾家用走人。

總括8仔唔差,感覺囡囡幾率直,不過真係唔係我杯茶,所以返食機會不大,純個人喜好,不喜物插,多謝收看。

註:Kam1971報告-鳳城/三川/京華/多港/金帝/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  76.67%

一星會員

即尺口爆嗎?

VIP五星會員

VIP會員2023

K先生 發表於 2021-9-20 21:43
即尺口爆嗎?

我冇玩口爆,但聽聞其他師兄有玩過

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  73.33%

一星會員

即尺是 8 仔的強項.

升級  7.04%

二星會員

8仔即尺系好爽,如果佢加即毒就更強更爆

1萬

前客戶代理員

多謝報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  12.59%

二星會員

有征服牛下女神感覺 即尺口爆令我留下深印象 沖完身上床做 深毒龍 吹硬又做 除袋再口爆吞精 痴女大食型 一試難忘

升級  33.33%

一星會員

要試試