winning11

查看: 7427|回復: 6

[春 秋] [被刃兔報告]【春秋】混血·雙兒 (有圖)

升級  27%

三星會員

春秋 雙兒 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[被刃兔報告]【春秋】混血·雙兒 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2201953-1-1.html
註:雙兒 通常返 10:00-18:00 / 160cm

有圖有真相

一仔約唔到老相好,就上11台睇吓有咩好食,目光從水餃轉去戰國,可以因為年紀大唔想行太遠路。
Book到長Full嘅雙兒,就上去解惑下點解咁紅。
開門係混血兒樣嘅姐姐,有黑眼圈但眼晴有神,C真波有腰又有蘿,睇落30左右,硬件方面我覺得完全無問題。
原來軟件先係重點!細節方面照料得好好,談吐恰當地傾你想傾嘅野,令我有種老世俾野秘書做仲可以吊埋嘅感覺,或者呢個就係佢經常Full嘅原因。
上床口技標準之上,兔兔差啲被吹爆。上套女上周感好緊,應該係無搽KY,但抽插數十下出水就越吊越舒服,然後反轉男上揸住對軟硬適中嘅真C波發起進攻。
插咗陣最後轉狗仔式,對尻揸上手緊致,插得越快出水越多,兔兔派貨時雙兒亦抖動高潮。
去過幾次我覺得呢個場幾好,囡囡有水準,Keeper吹得兩嘴,肥媽態度又好~或者我會轉做主場。
PS: 居然仲有Wi-Fi 可以連,但我估都係少人會用

註:被刃兔報告-春秋/美妙/鳳城/三川/太子
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

聽落好吸引

升級  57.78%

二星會員

佢個人係幾搞野, 身材堅正

升級  24.44%

二星會員

Good to see Mix report.

升級  27%

三星會員

b-chow1 發表於 2022-6-16 12:43
Good to see Mix report.

I'm not sure if she's mixed…

升級  10.74%

二星會員

雙兒好野嚟