winning11

樓主: manfung

[雲 來] [manfung報告]【雲來】精緻小妖精·寶寶 (有圖)

升級  78.89%

二星會員

雲來 寶寶 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[manfung報告]【雲來】精緻小妖精· 寶寶 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2202869-1-1.html
註:寶寶 通常返 11:00-23:00 / 160cm

有圖有真相

嘉欣(新女):夜總會轉埸,90後小美女,五官精緻,一笑動人,纖纖幼腿,白滑肌膚,160,天然Dcup,指壓難求,歡迎調教

今日第一次試呢個新場, 衝著章魚師兄的報告就早上一早Book定位, 約到7點幾呢個黃金時間,電話約嘅時候都非常順暢爽快,留低電話就繼續上班工作。第1次去行錯路,原來係近鼓油街個邊!上到去,感覺環境十分新淨,而且大堂都幾光猛,等候區都多位下,仲有支水送比你飲下,真係唔錯,而且負責招待嘅哥哥都好熱情,值得加分。

入咗房之後,等左一陣嘉欣入嚟,對我嚟講算係相頭組同後生,大波幼腳完全係我杯茶!過程都係果d,女上的效果很好, 望住靚女騎我真係開心, 男上望住個靚樣射出係人生一大快事! 完事後囡囡都係急急腳沖涼,如果完事後可以坐多陣傾下計到夠鐘會更好。

祝雲來繼續客似雲來, 生意興隆!

相頭:8.5/10 估唔到係指壓到食到好似係街到見到嘅靚女
身材:8.0/10 真軟綿綿C/D?波,有肉地唔算好高
服務:8.0/10 肯做,唔叫唔停, 男上嘅時候係佢頸部索一索, 都有D少女香氣
周感:8.0/10 正常,呻吟聲唔錯
返食:8.0/10 下次試完小S, 會再找找嘉欣
建議:如果著得再性感一點, 第一眼應該會更震撼

註:嘉欣已經改名為-寶寶 (2023-07-30)
註:manfung報告-雲來/浪漫/三川/太子/京華/春秋
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  7.41%

二星會員

師兄有車牌嗎?

升級  78.89%

二星會員

師兄, 冇試過車落去, 未考牌

客戶代理會員

Man哥哥,唔好意思,我們會多加留意。
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  96.67%

一星會員

最唔鍾意做完即走 又未夠鐘

升級  78.89%

二星會員

d080942 發表於 2022-6-29 13:01

咁講, 如果自動波留夠鐘會更加好, 個人好喜歡嘉欣, 笑起嚟真係好好睇

升級  14.6%

四星級會員

收到,謝謝C兄

升級  37.78%

二星會員

kfc888 發表於 2022-6-29 15:17
試過了,無得車,普通服務,趕佳走,唔返食

收到晒 可以睇少個

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

d080942 發表於 2022-6-29 13:01

試下這個足鐘

首發:[lonnew911報告]【雲來】Nightclub Quali·琪琪 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2200922-1-2.html
註:琪琪 通常返 13:00-20:00 / 160cm

承上次,未能試到nightclub質素,今次龍new仔隨緣上到客棧,經荃荃喺前台推介琪琪,堅靚女,心水亦有此nightclub target,好一於搓一搓La。
入房等左65秒左右,琪琪入來,靚女一名,點晒頭喇,我。黑色see through水手裙,又有波正野。
各自解甲,過水,沖得仔細,獨欠波地,小小可惜,正所謂有波有羅皮膚白滑,享受也…如有水波地。
好彩乾身上床,反身乾波地對野夠落力,奶住咁錫又夠刺激喎,全背都錫均除左PP囉。
正身錫lins,爽到呢,慢錫、啜、奶出齊,錫都錫左十分鐘…,到袋袋同吹都出色。
忍唔住啦,上套男上,小毛夠窄有feel,再狗仔,個羅又滑又好手感,派彩賀賀佢。
整體滿意,做完沖完涼,未夠鐘重同你瞓多陣隔離,搓多陣波波先都得,如果有多Q就好喇…
下次再會高質nightclub~
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  4.25%

三星會員

服務普通,唔比車,波又唔比錫,滾水淥腳做完就出去,唔會返食!

升級  53.33%

一星會員

calcus0011 發表於 2022-6-30 01:06
服務普通,唔比車,波又唔比錫,滾水淥腳做完就出去,唔會返食!

好彩有睇你地留言

升級  50%

一星會員

好野 可以唔使去 好彩有ching提醒

升級  60%

一星會員

上次冇趕住走,佢坐喺度睇4仔,我仲問佢乜你好鍾意睇ED咩?

客戶代理會員

多謝各位哥哥支持,她之前是一樓一的靚女,不認識指壓的規則,我們已再跟她說了工作流程,下次不會這樣的。

試過了覺得有不好的地方請多多原諒,未試過的請高抬貴手留一生路給囡囡,她會改的。
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  2.96%

二星會員

嘉欣的確係生手 後生靚女(少少肉地) 已經值回票價  有時間一定再搵佢

升級  53.33%

一星會員

睇樣真係好一般,加上腰比較肥